firdevskartal Kızlar oğlum 2 ay sonra 2 yaşına giricek. Kış geldi ama asla şapka taktırmıyor. Taksam çıkarıyor. Hasta oluyor. Sizin çocuklar da böyle mi yoksa onlar güzelce takıyor mu? Ben şapkayı sevdirebilmek için napmam lazım öneriniz var mı
lgrth firdevskartal evet böyle 😂 çorap durmaz ayağında paçalarını kollarını yarıya kadar sıyırıp gezer
TombulHatun firdevskartal 5 yaşa gidiyoruz hala takmıyor 2 yaşa kadar taktık ama 2 sonrası takmadı bu sene okul arkadaşlarndan gördü kulaklığa heveslendi çok şükür kulakları üşümez takmaya devam ederse 😂😂😂
blueebeey firdevskartal 10 aylik bebem kafasindan cekistirerek cikariyo otururken corqplwrini cekistiriiyo🤣
sananee firdevskartal 5 yaşına girecek oğlum ne çorap seviyor ne şapka şapkayı geçtim çorabı bari giysin diye kırk takla atıyorum 😂
firdevskartal lgrth ben erkekler için kilotlu çorap giydiriyom onu artık öyle fikir buldum ama şapka demek ki her bebekte aynı 😁
firdevskartal sananee erkekler için kilotlu çorap denedin mi. Ben onda rahat ettim benim oğlan da ne çorap ne şapka sevmiyor çorabı hallettim şapka maalesef 😁
lgrth firdevskartal küçükken bende giydiriyordum da şimdi WCye alıştık zor olmasın diye bıraktık onu da 😂
blueebeey firdevskartal yok canim zar zor bezini takip giydiriyorum kulotlu corap giydirsem iki saatimi alir 😂😂😂 ev sicak ama
ag_dersiniz firdevskartal Kızlarımın biri 3 buçuk yaşında biri 3 aylık büyük olan çorap bile tutmuyor ayağında küçük olan bile sürterek çorapları çıkarıyor şapkayı takmamın imkanı bile yok napıyo ediyo kafasını evirip çevirip çıkarıyor büyük olan da saçlarım bozuluyor diyo o yüzden tüm bebeler aynı bence 🤣