amancanim dün konuştum bende eşimle bir daha aynı şeyler olursa bosanirim demicem yaparım dedim artık söylemicem dedim tabiki zordurtekrar anne evine dönmek benim 2 tanede abim var bekar bide annem var işte gidebileceğim bi annemin evi var zaten düzenim bozulacak ilk zamanlar zor olur ama esinle anlaşıp mutlu olamadıktan sonra nasıl bir ömür geçecek bazen diyorum. Ölse de kurtulsam diyorum o noktaya kadar getiriyor beni çünkü ben severek evlenmiştim ve eşime uzman cavus işleri hiç kolay değil ama ciddi bir psikolojik sorunu oliyor bu meslektekiler çok duyuyorum çevremde de. Eşim kabul etmiyor ve benimde ciddi ciddi psikolojimi bozuyor, ben mutsuz olursam kızım da olur, benim psikolojim bozulursa kiziminda bozulur dedim ben kızımın geleceği için herseyi yaparım dedim umarım birdaha bu duruma düşmeyiz ama sanmıyorum. Yine olacak yine olacak neyse şimdilik akışına bıraktım sana son şans veriyorum dedim eşime nasil sen kızın için bana katlaniylrsan ki bana daha önce böyle demişti bende sana kızım için katlanıyorum dedim kaç gündür yataklar ayrı zaten