Mirr Selam arkadaşlar🙋🏽♀️ Aranızda tam yumurtlama tarihi yapabilen war mı? Telefonumda 3 ayrı periyod uygulaması war fakat 3 üde farklı tarihler çıkartıyor, hangisi doğrudur şaşırdım🤷🏽♀️
Porti21 Mirr meraba canim bende ayni seyi hesaplamaya calisiyorum. Flo ve Takvimim programini indirdim. Dogru gosteriyor sanirsam yarin yumurtlama gunu
kucukkhanim Mirr canım ben flo kullandım şuan 4 aylık oğlum var :) yumurtlama dönemlerini doğru gösteriyor
Seline Mirr adetin bitiminden sonraki 11-12-13. Gunleri dusunebilirsin. Bugunler dogurganligin yuksek oldugu gunlerdir
Seldaalper Mirr merhaba ben korunuyorum pepapp kullanıyorum ve bırebır hıc şaşmıyor bunu kullanabılırsın ve grubumuza beklerız
Armin Selam arkadaşlar erkek bebek istiyorum yumurtlama döneminde olmasında bu ihtimal yüksek miş doğru mu?bu durumda erkek bebeğe hamile kalan var mı?
Mirr Armin hiç duymadım öyle bişi ama cinsiyetle yumurtlamanın birebir alakası yok canım ki bebeğin cinsiyetini erkekten gelen kromozom belirler😉
Demett Armin cinsiyet için Çin takvimi kullanabilirsiniz ben kullanmadım ama hamile kaldıktan sonra bakmıştım erkek çıktı be oğlum var tabi ki rabbim hayırlısını versin
Angel Armin canım bende bir internet sayfasında okudum cinsiyet spermden belli oluyor erkek cinseyitini taşıyan sper daha hızlı ama canlılığı daha kısa kız cinsiyetini taşıyan sperm daha yavaş ve daha uzun süre canlı kalabilir yormuş mantıken yumurtladiysan hızlı olan dolleniyor yumurtlama daha gerceklesmemisse canlılığı uzun süren bekliyor ben bı internet sayfasında okumuştum ama tabi taktir Allah'ın ben hep sağlıklı ve hayırlı evlat istedim Allahımdan kız olsun erkek olsun diye ugrasmadim hiç.
Mirr Canlar iyice kafam karıştı😳 Flo da 23 gösteriyor pepapp ta24😬 neyse ikisinde de denemekte fayda war🙊
YaprakYaprakYaprak Mirr adet başlangıcından 18 gün sonra son adet olacagın günden 14 gün geri bana doktor boyle anlatmıştı cnm uyguladım şuan hamileyim
Demett Armin rica ederim ama hem Çin takvimi hem yumurtlamayı denk getirmek biraz zor olur sanırım 🤷♀️