edasuu öncelikle başta dediğin şeye göre konuşmak istiyorum çünkü gerçekten anlayamadım. Başta dedin ki adam narsist, isteklerine karışıyor, sürekli müdahale ediyor, gezmene tozmana laf ediyor ve sen kendin için birşey yapmak istediğinde adam gülüyor dalga geçiyor (çünkü seni ciddiye almıyor küçümsüyor) ve anlamadığım kısım kendi içinde bu sıkıntıları yaşıyorsun 2 tane küçük çocukların var böyle bir adamla evlisin peki neden 3. çocuğu düşünüyorsun? Neden böyle bir evliliğe böyle bir adamdan 3. çocuğu düşünüyorsun? Daha da yükün zorlaşacak bir bebeğe bir çocuğu büyütmek kolay değil zaten biliyorsundur 2 çocuğun var hayatın böyleyken adamdan şikayetçiyken neden yani? Bacım yanlış anlama ama emek emek işlediğin yer seni hak etmiyor belli ki yada sen içinde yaşayan sessiz alttan alan başkasının yarattığı sorunu kendin halleden bir kadın olduğun için adam saygı duymuyor yani zaten iki yolu vardır böyle adamı ya bırakmak yada yola getirmek eğer bırakmıyorsan bence çocuk falan daha yapma yola getirmek içinde saydığım özelliklerini değiştir güçlü kendi ayaklarının üstünde duran kadın görüntüsü ver yoksa ziyan olur hayatın öyle yaşayıp gidersin her zaman insan kalbiyle hareket edemez bazen kalbi kapatıp mantığını açmak devreye sokmak gerekir. O yüzden kimsenin sana boşan boşanma demeye hakkı yok senin kararın ama benim diyebileceğim şey kalbini kapat mantığını sok devreye nasıl bir yaşam istiyorsun ne hak ediyorsun nasıl değer görmek istiyorsun bunları otur düşün mantığın sana doğru yolu gösterecektir. Ve hiçbirşey için de üzülme keyfini sür hayatın süremiyorsan sürmek zorundasın bir kere geldiğin bu dünyada bir insan yüzünden renklerinin solmasına izin verme🫶🏻