Eşim annesine bireysel emeklilik hesabı açmış ama benim haberim yoktu bundan. Bizim bir bebeğimiz oldu ve 1 aylıkken bir rahatsızlık geçirdi hastanede kaldık 15 gün. Ben bebeğimle 15 gün hastanede bir başıma ilgilenip her günü korkuyla geçirirken eşim annesiyle oturup böyle bir şey yapmış o günler içinde. Neyse ben bunu tesadüfen 2 ay önce öğrendim bebeğim şu an 6 aylık oldu. Annesiyle telefonda konuşuyordu “sen onu kafana takma sıkıntı olmaz” gibi bir laf etti. Telefonu kapattıktan sonra ne konuştunuz ne olmuş dedim hiç ya ben anneme siz hastanedeyken bireysel emeklilik açmıstım da onu konuştuk dedi pişkin pişkin. Ben kendisinden habersiz 3 kuruş harcayamazken onun böyle bir şey yapması o an çok zoruma gitti ve bana ne zaman söylemeyi düşünüyordun dedim unuttum falan dedi. Her neyse dedim annesine para yatırıyor diye laf etsem olaylar çirkinleşebilir en iyisi bir daha tepki vermeyeyim ama içime oturdu. Ben bebeğime bin tlye bir şey alırken bile düşünüyorum o gitmiş bunu yapıyor ve annesinin bize hiçbir yardımı olmuyor tek maaşlıyız ben çalışmıyorum bebeğim olduğu için. Annesi bebeğime 1 tane yelek bile yapmadı ki bu örgü işinden zamaninda çok para kazanmış ve becerikli biri. Yani anlayacağınız darılmam için bircok sebep var. Ve bu konuyu tekrar açıp konuşmak istiyorum içim soğumadı😅😅 sizce ne yapmalıyım?
Bana haber vermesi gerekir miydi yoksa yanlış mı düşünüyorum ne dersiniz