TombulHatun rouge_ bende yedim ama 😂 2 kişi için yapmam yağlama kalabalıkla güzel ya ondan öncede 9 10 kişiye yapmştm yağlama 😂😂aslında becerekli kadınım da çalışmaktan gezmekten bir de kilomdan fırsat bulamıyorum 😂😂😂
TombulHatun rouge_ beni linçleyebilirsiniz ama salçalı makarnanın sosuna 1 tane et bulyon atınca bayılıyorum üzerine yoğurt 😋
lgrth TombulHatun evet ne kadar sağlıksız olsa da çok yakışıyor ya kendim yapmıyorum da yapan da yedim bayağı iyiydi 😅
TombulHatun lgrth 3 5 ayda bir yapıyorum bazen gece salçalı makarna krizimiz tutuyor ertsi güne kalmayacak kızım görmeyecek şekilde azcık yapıp yiyoruz nadir de olsa canm çekiyor bayadır da yapmıyırm 😂
perimasali802_ Bubenimoykumm Sutlucikolati sağolun kızlar iyiler şükür taburu olduk ama abileri hala boğaz enfeksiyonu geçiriyor Nasil bır illet ya dikkat edin çocuklarınıza yine salgin gibi birşey 🥹
lgrth TombulHatun afiyet olsun kızına neden vermiyorsun 😂 benimki de yeni öğrendi makarnayı kolay kolay bir şey yemezdi biraz kurtardı beni 😂
TombulHatun lgrth Bulyon vermiyorum ondan arada kendimize salçalı makarnayı bulyonlu yapıyorum onu kızım görmeden dedim 😂 yoksa makarna canavarı kendisi 😂😂
TombulHatun lgrth Makarna kurtarıcı ya birşey yemek istemediğinde hemen sebzeli makarna yada ev eriştesi mis gibi bayılır keşke hepsi her yemeği yese
TombulHatun rouge_ ya 1 kişiye mak. 4 lavaş yetiyor nasıl 9 kişilik yapıyorsun 2 kişiye 😂 haftaiçi yapmam zaten mümkün değil hafta sonu da misafire yapmak daha keyifli 😂
TombulHatun rouge_ ben genel olarak et bulyon severim ama malesef kızımdan sonra kullanmıyorum işte ondan gizli makarna da anca 😂😂