7 yildir evliyiz 2 cocugumuz var ikinci cocuktan sonra gecelik vs giyemez oldum cünkü vakit olmuyor henüz 1 yasinda sık uyaniyor falan dün gece fırsat oldu giydim esim dısarıdaydi dus aldim makyaj yaptim gecelik giydim hazirlandim fotograf attim neyse bu geldi cok güzel olmussun dedi bir seyler olacakmis gibi yaklasti ama afedersiniz ereksiyon olamadi basta sorun etmedim olabilir dedim ama belki yarim saat 45 dk ugrastik sevisme olarak sonra oral yapmaya basladim onda da olmayinca sinirlendim kalktim odaklanamiyorum gibi sacma sapan bir sey soyledi ben cocukla onca yorgunluguma ragmen yatip uyumak yerine hazirlanmisim o ise bana prenses gibi odaklanamiyorum diyince bagirdim bundan sonra da ebeninkini bulursun dedim özür diledi dikkatim dagildi falan dedi dikkat testi yapiyoruz sanki dedim carptim kapiyi cocugun yanina gidip uyudum.Normalde cinsellikte bir sorunumuz yok haftada iki defa oluyor ama cok kirildim sanki istenmiyormusim begenilmiyormusum gibi hissettim bir daha asla onun icin hazirlanip yaklasmayi düsünmüyorum siz olsaniz ne yapardiniz ?