benbu Seni çok iyi anlıyorum. Hamilelik, doğum, lohusalık vs beni mental olarak en çok şu diş dönemi yordu şuan azı dişlerini çıkartıyor… Eczaneden gece yarısı jel almıştık ama hiçbir işe yaramadı zararlı diyor çoğu kişi zaten devam etmedim kullanmaya. Zeytinyağında karanfil bekletip süzüp o yağı damaklarına sürmüştüm bunun baya faydasını gören var ama ben göremedim bazen dediğin gibi uykusu olsa da ağrıdan uyuyamıyordu mecbur ağrı kesici veriyordum (çok nadir) onun harici dişimizi sıktık bir şekilde atlattık. %100 çözümünü bilmiyorum maalesef çok araştırdım bulamadım ya da biz de işe yaramadı. Gündüz eline pırasanın ya da yeşil soğanın sert kısmını veriyordum hoşuna gidiyor rahatlatıyordu (verirsen gözün üstünde olsun boğazına kaçabilir) bazılarıda temiz bir mendili ıslatıp bir süre buzluğa atıyor onu eline veriyor damakları rahatlatırmış (ortam soğuk değilse tabi) biliyorum çok zor bir dönem sabret diyemiyorum o yüzden fakat 2-3 aya baya hafifleyeceğini düşünüyorum. Gündüz elinden geldiğince damaklarını rahatlatmaya çalış belki gecesine de fayda eder gece karanfilli yağda sürebilirsin canı acıdığı içinde sürekli emmek ister doymak için değil güvende hissetmek için o gözle bakmaya çalış biraz daha kolaylaşıyor psikolojik olarak. Allah yardımcın olsun.🥺💝