kelebekkk6161 2cocuk1bebek anlamıyorum gerçekten ne zevk alıyorlar bazen öyle bir anlatiyo ki kabul edecek gibi oluyorum 😂
edaax 2cocuk1bebek benim eşimde çok istiyor ama hem günah açısından yanaşmak istemiyorum hemde aşırı acı çekerim diye istemiyorum ama zaafı var ne yapacağımı bilemiyorum
2cocuk1bebek edaax oda sizin bileceğiniz iş aşko erkek evet çok düşkün oluyor Oraya bende anlamış değilim Acısı çok büyük
edaax bittercikolataa çok özür dilerim sorumdan ötürü ama ilişki esnasında arkadan pislik gelmiyor mu yani benim eşimde istiyor hem günah diye yanaşmak istemiyorum hem ya ilişki esnasında pislik gelirse diye çekiniyorum hemde acır diye çok korkuyorum
bittercikolataa edaax hayır gelmiyor, acıyor tabiki ama alışınca geçiyor yerini zevke bırakıyor. Günah evet biliyorum malesef zararlı da ama hep yapmıyoruz bizde arada
profiterol Eucleas yeni yeni okuyorum yorumları pek girmiyorum perideye kavga mı çıksın istiyorsun yada çıktı mı 🤣🤣🤣🤣
2cocuk1bebek kelebekkk6161 ah canım yongaya düşme deyim ben sana ben düştüm o tongaya kurtuluş yok zorla yapıyor bazen ben istemiyorum dediykce
suprizyumurta kelebekkk6161 asla kabul etmiyorum evlendikten sonra hiç yapmadık bir kere versen hep isteyecek biliyorum asla kanmayın bacım 🤣
Siyahbeyaz_ Eucleas ayyyhh ben nasıl kaçırırım 🤣 nasıl yazdı kendini mi tanıttı açık açık?? Ya bebiş diş çıkarıyor çok yorgun modsuz oluyorum giremiyorum buraya🤭
Siyahbeyaz_ 2cocuk1bebek kaç defa denedik, daha doğrusu eşim çok istedi. acısı geçince zevki inanılmaz güzel oluyor vajinal ilişkiden çok çok daha zevk veriyor nedenini bende çözemedim🤣 ama artık yapmıyoruz hem günah hemde makat çatlağım var kabızlıktan☹️
2cocuk1bebek Siyahbeyaz_ evet sağlık açısından zorlanıyorum bende Kanama oluyor çatlak vardı diyorum anlamıyorum Tedavi gördüm
profiterol 2cocuk1bebek bende sevmiyorum istemiyorum eşim çok istiyor ama Ben yapmak istemiyorum Bi kere tamam desem bu sefer hep ister