Doktoryokmu rouge_ tepemden akana kadar alışveriş gözüm doyana kadar tatlı atıştırmalıklarrr ayhjjhhhskspaöz
xyzem lgrth evet bende bu saçma huy telefonda da var herkes çok şaşırıyor bence çok normal mesela mail Sms wp yazışmaları instagram sohbetleri ben hiçbir şey tutmam galerimde gereksiz resim ekran görüntüsü yada iki kes çekilmiş fotoğraf bile tutmam tertemizdir bana ev temizliği gibi geliyor böyle uygulamada bildirim adedi yazıyor ya onlar da temiz olması lazım bazen bana telefonlarını verir arkadaşlarım sen seversin temizle diye ölürsem içim rahat mis gibi telefonum 😂 hiç hafızası da dolmuyor mesela kullanmadığım uygulamarı da silerim lazım olunca indirirm
lgrth xyzem eskiden bende de vardı ama şuan çocukların fotosuyla dolu bir ara benim telefona da el at 15 bin küsür medya var 😂
ctuugba rouge_ aynı benim de çanta ayakkabı takıntım var daha giymediklerim var bunun yeri nasıl olsa gelir diyerek aldıklarım 😬kış için kaban mont çok seviyorum arkadaşlarım yeni bir model çıkmış diye bahsedince aldım ben ondan diyorum hangi ara diyorlar mesela😂gençken yakışırken giyelim diye düşünüyorum
lgrth xyzem kız bir ara bende öyleydim hem kendimin hem kocamın hiç dolu bırakmazdım her yer çöp oldu şimdi 😂
TombulHatun rouge_ Ne düz bir insanım hiç bir şeye zaafım yok😂, hiç çanta ayakkabı parfüm filan zaafım olmadı, şuan mutlu olacağım şey altın olur ya ben altın seviyorum şöyle belime altın kemer alsa kocam 😂😂
birdedahiliyegorsun rouge_ kesinlikle katılıyorum. Kadın kendine değer verdikçe erkek de onun kıymetini bilip değer veriyor. Erkekler ise tam tersi biri ona kıymet vermeyene kadar kendilerinden bir haber yaşıyorlar😂 o yüzden kadın her anlamda bişeye tutkusu olmalı. Erkek kadının bu tutkusuna para harcamayı bilmeli.
rouge_ birdedahiliyegorsun evet ya ben kadın olmayı çok seviyorum kimse bu tutkuyu heyecanı mutluluğu bilmez yani bisey begenip o seyi takip etmek yorumlarını içeriklerini okumak merakla gelmesini beklemek gelince denemek falan mesela ben almasam bile magazaları gezmeyi cok severim rossmann vs girip yeni gelen ürünlere bakmaya incelemeye bayılıyorum almak sart degil ki hazırlanma olayını çok seviyorum ne biliyim bir sacını yapmak bile bütün dişiligini hissetmeni saglıyor kokulu vücut yagları peelingler sütler sprey parfumler falan erkekler ne anlar meselaa 😂
turuncukadin rouge_ kitap zaafım vardı belki hala var bilmiyorum uzun zamandır kitap hediye almadım. Ama maddi şeylerden çok ilgiye zaafım var sanırım
rouge_ turuncukadin bu senin en doğal hakkın postunu yeni okudum şımarıklık falan da değil sadece sana onerim yap demek yerine yaptırmak erkeklerin beyni böyle calısıyor mesela öpsün mü istiyorsun yanağını ağzına getir gerekirse tıkıstır hem güler hem öper sacını sevsin istersen o otururken git uzan kafanı bacaklarına koy odun gibi durmaz ya bişeyler yapar sonra o kendi kendine yapıcaktır erkekler benle ilgilenmiyorsun lafını anlamıyor dedem sey derdi mesela niye evde domates mi eksik ne eksik onların aklı böyle çalısıyor evi için ne kadar emek veriyorsa o kadar bağlıdır o kadar erkektir kafasındalar