suhaaa xyzem ben de başka sınava hazırlanıyorum Celal hocayı dinliyorum adam çok komik 😂😂 akılda kalıcılık da artıyor
xyzem suhaaa kesinlikle ya üçüncü hazırlanışım yani deki aynı espiri ve hikayelerle anlat anlatırım 😂😂 eşimin de vizyonu genişlesin diye izletiyorum inşallah bize desen kısa sürede atanmak nasip olur dua edin 💐
lgrth suhaaa benim dördüncü girişim olacak 🥲🥲ama hiçbirine tam anlamıyla emek vermedim sınavda hep zaman kaybıyla kaybettim inşallah bu sene hakkını vererek çalışıp içim rahat girerim
ctuugba lgrth okuyorum sonra zorla arkadaşlarıma okutturuyorum 😂😂😂keşke seninle de arkadaş olsaydık 🌸
lgrth ctuugba burdan teşvik bile yetiyor inan böyle diyen birine hemen özenip yapmak istiyorum zaten 🌺❤️
2cocuk1bebek rouge_ inan Dinle etme yüreğin yetmez o kadar dertli bu bacın Hangi birini deyim Dılıma bakan adam sanıt
sananee rouge_ Zaafım çocuklarım, beni ne mutlu eder anne olduğumdan beri unuttum Allah bebelerimin ayağına taş değdirmesin ama cidden ben eski beni çok özlüyorum ne severdim nasıl giyinirdim hangi renk severdim ne tür film izlerdim hepsini unuttum 🫠