lilit59 pofudukkalp bir an cesaret geliyor. Boyner kabini kapalı kapı ama zara kabinleri perde perde biraz aralık kalırsa film olma ihtimalin var :)
dilberevinbarkinyokmu gymcadi kız sen heryer de yapmışsın ilişki geçmişin kaç yıllık ki bende yenisin sanmıştım
lgrth gymcadi hastalık kapmaktan ya da hamile kalmaktan korkmuyor musun istediğin kadar korun her zaman risk var 🫠
gymcadi lgrth öylesine kişiler değildi hepsi sevgili modunda tanıdığım kişiler diyebilirim oburturlu olsa ooo 😊 hep tek esliydim yani biriyle iken başkası hiç olmadi
lgrth gymcadi ben onu kastetmedim aslında 5 kişi oldu demişsin ya sonuçta onların da ilk ilişki değildir hastalık taşıyıcılığı ihtimali olsun mantarı siğili olsun seçili kişi de olsa hastalık ihtimalinden korkmuyor musun..çok eşlisin demedim yani 🫠
pembikbulut 2cocuk1bebek Bizde eşim ile günlük kiralanan evlerden tutardık hafta sonu bol bol öpüşmeli sevişmeli elleşmeli geçerdi hala o anın tadını unutamıyorum
balezgi2828 Otoparkta yapmıstık arabada , avm kabini bizde de vardı bi de avm bebek bezi değiştirme odasında yapmışttım aklıma gelenler