2cocuk1bebek basakhslr eşin bilmedimi hani ilkin ben degilmiyim diye Erkekler sorun yapar ya Yada önceden söylemiş olabilirsin
aykirikadin Benim ilklerim çok oldu. farkli sevişmelerim ve fik fiklerim oldu. Hepside efsane idi harika idi.. Keşke geriye gitse idim
Eucleas aykirikadin haha kraliçeye yol verin😂kız bi yerden sonra hepsi aynı geliyor ama ten kokusu başka onu unutmuyor insan sende de öyle mi🧐
dilberevinbarkinyokmu userq23 çok köşe bucak yapamadık ya sürekli otel ayarladı benim ki daha rahat oluyorduk üni okuyordum zaten çok aktiftik sonra nişanlıyken devam ettik ben onlara gittim o bize geldi ilk fırsatta hemen yapardık 😍
aykirikadin 2cocuk1bebek kız bu yazıları sarhoş öküzünmu yazıyor. Klavye hatasimi… Ama güzel şeyler yaz kuzum❤️
2cocuk1bebek 2cocuk1bebek burda demişim ki Oooooo ateşini en çok hak eden kişi demişim 😅❤️ @aykirikadin
nagish Ben bekarkende çok azgındım ahahs o yüzden ilkim eşim değil birlikteliklerim oldu yalan yok ama onunla da sevgililikte ve nişanlılıkta yaşadık sekiz aydırda evliyiz devam sorun etmedi önceki ilişkilerimi birbirimizi seviyoruz :)