Kızlar ben eylül 26 kürtaj oldum ekim 27 de doktora gittim doktor rahim temiz toplanmıs hamile kalabilirsin istiyosan dedi bizde o gün ve 29 unda birlikte olduk 31 ekimde de ben adet oldum 3 kasım bitti o günden sonrada bazen iki gün üst üste bazende bir gün arayla iliski oldu simdi bi kac gündür rahimde kasılmalar oluyo bazen ağrı sonra bel ağrısı baslıyo sırtıma kadar vuruyo bugünde yine rahimde bir ağrı var resmen yürürken iki büklüm oluyorum bazen ve karnımı tuta tuta yürüyorum ve ben adetin ikinci gününden beride inofolik combi iciyorum ilk gebeliğim klomenle olmustu yumurtalarım catlamadığı icin doktor bu ilacı verdi bununla cabuk kalırsın o ilaca bi daha gerek kalmaz dedi bugünde takvimde yumurtlama günü olarak gözüküyo ben onumu hissediyorum bu kadar acaba yoksa üsüttümmü yoksa baska biseymi var cözemedim bilen varsa yardımcı olabilirmi 😔
Bir sorun mu var ?
Bu arada doktorumuda aradım ama doğumdaymıs suan beklemek zorundayım o yüzden sizlere sormak istedim 🙏🏻
Bernaderen tereddütün var ise kesinlikle muaneye git derim
Bernaderen bende ilaç kullanarak hamile kaldım şuan ilacın adı aklımda degil ama bende de yumurtlama döneminde çok ağrı oluyordu büyük ihtal ondandır. Darısı seninde başına inşallah sende hamile kalırsım
Angel canım benim sağol güzel dileklerin icin hesaplıyorum cünkü yumurtlamaya denk geliyo takvim programlarım var üc tane hepsi bugün yumurtlama olduğunu gösteriyo diğer hamileliğim klomenle oldu ondada böyle kasılmalar ağrılar oluyodu sonra hamile olduğumu öğrenmistim simdi bu folik asit kullandığım ama içerisinde yumurtaları uyaran seyler var heralde o yüzden diyorum yumurtlamayı cok fazla hissediyorum
Daha süphelenmek icin erken olmasa hamilelikten süphelenicem ama daha var sanırım 😬😬
GlsmTumaKap kürtajdan sonra hic tereddütüm kalmadı doktorum herseyin yolunda olduğunu hamilelik istiyosan hemen bırak korunmayı dedi o günden sonra korunmadım ama dört gün sonra adet oldum o dört günde iki kere iliski oldu adet bittiğinden beridir ilişki oluyo gün aşırı bazen üst üste ama suan yumurtlamaya yakın günlerde falan hep bir gün arayla olmus en sonda dün gece oldu bugün yumurtlama günüm bakalım hayırlısı
Bernaderen allah bidaha kaybı bize yaşatmasın canım olur inşallah 🤲
GlsmTumaKap amin inşallah sendemi kaybettin canım
GlsmTumaKap düştükleri niz ne kadarlikken olmustu
Angel ben düşürmedim kürtaj oldum 3 aylıkken kalbi durdu
GlsmTumaKap benimde aynı canım bende düsük yapmadım kalbi durdu kontrole diye gitmistim öğrendim ertesi sabah kürtaj oldum benimde tam üc aylık olması gerekiyodu gelişim 10 haftada kalmıs sonrada kalbi durmus
Bernaderen ben 3 gün önce kalp atışını duymuştum 3 gün sonra kötü bir rüya gördüm gece resmen bıçak saplandı sanki karnıma sabahı gittim kalbi atmıyordu 3 gün bekledik 10 hastane gezdim ama kalp atışı Yok dediler 😔 Allah bidaha aynı şeyi yaşatmasın inşallah
GlsmTumaKap bende iki hafta önce gitmistim cok hareketli dedi doktor sen daha hissetmezsin ama bak nasıl oynuyo kese icinde dedi baktık harbiden sürekli yer değiştiriyodu kalbini gösterdi minik beyaz bisey ekranda cok hızlı atıyodu bi kac kez dinletti gayet iyi bi sorun yok dedi sadece bir hafta kücük cıkıyodu biz gittiğimizde 10 haftalıktı sonra 13 haftada gittik kese büyümüs ama kendi 10 haftada kalmıs kalbide durmus banada üc doktor baktı o gün ama kalp atısı ve hareket bisey yoktu ertesi sabah hemen kürtaja alındım cok üzüldüm bir hafta boyunca hep kabuslarla ağlayarak uyandım daha yeni toparlandım kendime geldim iki ay gecti üstünden allah bi daha yasatmasın bizlere cok zor gercekten
Bernaderen aminnn inşallah canım çok zor benim hala aklımdan çıkmıyor bazen elimi karnıma koyup ağladığım oluyor
GlsmTumaKap o bendede oluyo ya bazen gece birden bire baslıyorum ağlamaya bazen öyle bebekten falan konusurken resmen yutkunamıyorum esim karnıma yaslanır konusurdu o kürtaj olmama yakın ozamanlar acaba icerde bir prensesmi var prens mi var bu hafta öğreniriz insallah falan derdi simdi bazen yatıyo dizime hemen aklıma o geliyo 😔
Bernaderen en kısa zamanda Rabbim bütün isteyen herkese nasip eder inşallah 🤲