elifderya Benimde aşırı ıslaklık oluyor ve çok ağır bir doğum yaptım bir yıl oldu ama sanki rahmim asagiya inmiş gibi hissediyorum afedersiniz tuvalete gittiğimde elime birşey geliyor sizde de varmı bu sorunu yaşayan ne yapmam lazım bilmiyorum
aslanmom fatmake ilk doğumumda olmuştu sezeryandım ve açılmam vardı ordan kalma ıslanınca hep genişleme hissediyorum
fatmake aslanmom benim hiç yoktu suni sancı verdiler bile acilmam olmadı ama bebeğin suyu geldiği için direk sezeryan oldum
lgrth aslanmom canım ne kadar açılma da olsa da lohusalıkta toparlanıyor benimde iki iri kafalı normal doğum oldu ama genelde kuru olduğum için zorlanıyorum ıslaklık arttıkça genişlik hissizlik artıyor egzersizi de bırakmayın faydasını görüyorum
gullupullu fatmake genişlik değildir o kocanın ski küçüktür sende çok ıslandığın için his azalıyordur
gullupullu gullupullu ben erkeklere saygı duymuyorum artık bunu diyen erko dönsğn kendi sikine baksın
fatmake gullupullu dört yıldır evliyim kocamın ski yeni mi küçüldü diyorum daha önceden öyle degildi ( bide küçülüyor mu ki erkeklerin ski)
gullupullu fatmake yani ben suan erkek nefretimden dolayı öyle dedimde sonradan küçülme olamaz Tabikide
lgrth mavisss0 pelvik taban kuvvetlendirme egzersizleri kegel egzersizleri bir de direnç bandıyla işleri zorlaştırdıkça daha da iyi geliyor