Kocam sürekli eski sevgililerinden bahsediyor yok o vardı şu vardı kaç seferdir kızıyorum anlatma ben sana anlatsam hoşuna gider mi haklısın gitmez diyip tekrardan bahsediyor ne yapayım ya nr yapayım derdim bitmiyor evlendim evleneneli her gün bir derdim var kafayı yedim öldürmek istiyorum kendimi artık çok bunaldım
Eski sevgili
Tatlım sen kendini niye öldürüyosunki bahsettiği esnada geçir kafasına teflonu bakalım bi daha bahsedebiliyormu
Kaç sefer söyledim yapma şimdi kavga ettim ne yapayım bosan deli demediğini bırakmıyor bana psikolojimi bozdu
Ben anlatsam hoşuna gider mi demeyeceksin,o anlatmaya başlayınca sende anlatacaksın yüz ifadesine bak nasıl iyi hissediyor musun? diye de sor😉,saygısızlıkk!!
- Düzenlendi
Asya4343 terbiyesize bak sen. Benim kocamda lisede biriyle sevgili olmuş laf lafı açtı sadece azıcık öpüştük sonra da ayrıldık falan dedi bende dedim ki ben sana şimdi eski sevgilimle yaptığım bir şeyi bi anlatırım dilin götüne kaçar dedim tam anlatıyordum ki ağzımı kapattı 🤪🤪 bide Taaa lise 1 de sevgili olmuş yani 15 sene önce 😂 adamı öyle susturcaksın haklıyken haksız durumuna düşmeden ama bu ayrıntıya dikkat 😃 yoksa anlatır durur çünkü gurur duyar erkekler rakamlarla
Asya4343 ne o anlatabilir ne ben anlatabilirim kan gövdeyi götürür netttt 👊🏻
Ah ah bende biliyorum açılmıyor gelde bunu benim kocaya anlat evlendim evleneli derdim bitmedi ki şans ya evlilik hayırlısı olsun ne diyelim gittiği yere kadar gitmediği yerde kopar.
Asya4343 ilişkinin en başında herkes birbirine anlatır konu kapanır, siz sormadan habire anlatması çok anlamsız. Kıskandırmaya çalışıyor heralde
Asya4343 o anlatmaya başlayınca sende anlat bak ona nasıl tepkj veriyor hoşuna gidiyormu. Kendisi hoşlanmadığı bir şeyi sana yapmaya hakkı yok
Leondarling evet bende öyle düşünüyorum
Asya4343 sıkıyorsa anlatsın 😂 arkadaşına misafirliğe gitmiştik bunlar mutfakta sigara içerken arkadaşı sordu bu baktım konuşuyor kız yolluluk yapmış başka erkekle birlikte olmaya yakın bişiler yaşamış biz kapıda dinledik içeri geldi eve gidelim sorucam ben sana bana da anlat dedim adamın ağzı götü yer değiştirdi korkudan 😂 yemez öyle bana anlatmak 👊🏻