Kızlar iki yıllık evliyim sekiz aylık oğlum var ve eşimin beni aldattığını öğrendim üç gün önce. Kızla bir seneye yakın konuşmuşlar. Bu pandemi zamanı ben annemde uzun bir süre kaldım doğum yapıcam diye o sürede tek kaldığı için konuşmuş hep. Bahneside boşluğa düştüm oldu. İlk söylediğimizde kabul etmedi yalan söyledi elimizde kanıtlar vardı şimdi kabul ediyo ama hep yalan söyledi bana. Zamanında şüphelenmiştim o zamanda gözüme baka baka yalan söyledi ben öyle şey yaparmiyim diye. Şimdi hatasını kabul ediyo köpek gibi pişman. Aile kesinlikle istemiyo barışmamı eğer barışırsan bizi silersin diyolar. Ve biz kaçarak evlenmiştim şindi bir daha onlara sırtımı dönemem. Siz olsanız ne yapardınız😓
Aldatıldım 😢
Aileni dinle bir kez yarı yolda bırakmış seni bir kez daha bırakabilir ozaman ailen arkanda durmaz,barışacaksanda bence ailenin rızasını alarak barış…
Aybu neden se bu erkekler hep bi bosluga dusur.
Hic bayanlarin hamileyim, lohusayim diyip bosluga dustum dediklerini gormedim.
Aileni dinle 1 sene boyunca seni aldatmis bir insani affederek kendini küçük dusurme.
Pismanmiss sen yakalanmadan once akli nerdeydi peki.
Bebegim var diye affetmeti dusumuyorsan eger surekli aldatilmayi goze alarak don esine
Aileni bir kere geride bırakmışsın. Ne güzel ki ailen şuan sana destek bırak gel diyor. Bir kere yapan bir daha yapar. Affedebileceksen bir sonra ki aldatmasında neden diye soramazsın. Önünü sen açmış oluyorsun. Yani insanın başına gelmeden bilemiyor ama bence ailenle kal🌸
Aileni dinle sana bir kez yapan birdaha yapar ki zaten gerçekten akıllanmıs bile olsa sen ona bidaha güvenemezsin her biyere gittiginde aklına gelicek gönül rahatlıgıyla bos bırakamicaksın hani demiş ya bosluga düstüm diye birdaha düşmicegi ne malum sen mutlu olmadıktan sonra napıcaksın öyle evliligi sürekli aklında soru işaretleriyle olmaz bir kadın bunu kolay kolay unutmaz hele bunu yapanla aynı evdeyken🌹
Sexysempanze erkekler yapınca çapkınlık,kadınlar yapınca or.spu oluyor çünkü
Aybu bir kere aileni karşına almışsın hata olmuş, ikinci kez yaparsan aptallık olur.
- Düzenlendi
Bir kere yapan yine yapar sen yakalamasaydin belki de hala devam edecekti pişman olmuşmuş konuşurken gayet keyfi yerindeymis yakalaninca mi pişman oldu✋? Boşluğa düşmüş ne boşluğu siz evde yokken hemen de boşluk mu olmuşta düşmüş biz kadınlar niye boşluğa düşüp aldatmiyoruz iyi düşün derim bnce aileni dinle arkanı dönme ailene
- Düzenlendi
Aybu ailem arkamdaysa kesinlikle barışmazdim ben
Aybu önünde iki seçenek var ya her şeye rağmen eşini affedip tekrar ona döneceksin ha döndüğünde de ikide bir beni aldattın demiyeceksin hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın(ki böyle bir şey mümkün olamaz bence) diğer seçenek kararlı olup aileni dinleyeceksin. Ben olsaydım ve ailem arkamda olsaydı kesinlikle onu affetmezdim
Aybu sadece konuşmamı olmuş buluşma falan yoksa bebeniz için affedin derim. Zaten pişman olmuş başka başka sorunlarınız yoksa tabii
deleted1 Prenssannesi Zeynep_ Kukuli Kahvelidondurma @Olivetti @Panda Frenchoje Rouge Bisaniye Sexysempanze
kızlar o kadar haklısınız ki bende öyle düşünüyorum zaten inanın aklım kesinlikle affetme diyo ailene bir kere onun için sırtını döndün o sana bunu yaptı şimdi gene dönersen ilerde yapmayacağı ne malum diyorum. Ailem bize ev verdi araba verdi kaçmamıza rağmen o bunların kıymetini bilemedi. Oğlum daha çok küçük büyüp adam olduğunu bunları öğrenicek ve annem babamı affetiyse beni de karım yada sevgilim affeder desin istemiyorum. Bir insanın yedisi neyse yetmişide o dur gerçten eşimin babası kaç kadın değişti amcası eş üste eş getiri kuzenleri desen hak getire. İnanın o kadar üzülüyorum ki çünkü biz hiç kavga bile etmezdik iki sene içinde en fazla ciddi bir defa kavga ettik. Hep mutluyduk huzurluydu bize bunu yapması beni perişan etti. Oğlumun babasız büyicek olması o kadar üzüyo ki beni 😢
Leondarling
Sadece konuşmuşlar ama bu konuşmanın bir kızla olduğunu düşünmüyorum. Bunun dışında eşim başında gelip kabul etseydi affedicektik ama hep yalan söyledi hep kıvırmaya çalıştı böyle yaptıkça bizi daha çok bitirdi