🌸bu formu daha önce yazmıştım ama geç saatte
yazdığım için çok fazla görünmedi, şimdi tekrar paylaşmak istedim🌸
Selam kızlar, doğru veya yanlış bilmiyorum ama kendime göre bunu yorumlicam, 5 buçuk senedir evliyiz, biri 4 buçuk biri 3 yaşında oğlumuz var. bebeklik dönemlerinde eşim benden soguyacak diye korkardım ama aksine eşim daha çok bağlı duruyordu, hamileligimin son ayında bile zorla benimle birlikte olurdu, zorla derken bebek için korkardım, yeni ikinci oğluma da hamileyken memlekette annemin evindeydim bana fantezi kıyafetleri alıp fotoğrafını gönderirdi gelince bunu giyeceksin diye, lohusayken bile kendimi kocamdan zorla kurtarırdım. Şu an bile neredeyse her gün yaparız her gün olmasa da iki günde bir kesin yani üç gün boşta kalamıyoruz. Ve kesinlikle en önemlisi doğumdan sonra her kadın KEGEL egzersizin yapmalı, çünkü normal doğumda sezaryan da olsa vajina bölgemiz biraz genişleyebiliyor, genişlediği zaman da hem biz hem de Eşimiz cinsel birliktelikten haz almayız özellikle erkekler hissetmedikleri için eşlerinin bu durumundan şikayetçi olup cinsel anlamda eşlerinden uzaklaşabiliyorlar. Özellikle beyni olmayan bazı erkekler bu sefer kafalarında vajinası daha dar olan kadınları kuruyorlardır🤦🏻♀️ hem idrar kaçırmayıda önlüyor,bunu bildiğim için dört senedir bu kegel egzersizini yapıyorum ve bence doğumdan önceki hali gibi ben de eşim de öyle hissediyoruz. Yani bir de adamın girdiği mekan güzelse oradan çıkmak istemez 😁birlikte olduğum zaman gerçekten çok istekliymişim gibi davranırım öyle yapınca bir süre sonra zaten gerçekten de aşırı isteğim oluyor. tabi her gün de adama gel yapalım demem, çünkü erkek alıcı olan taraftarı zorlayan taraftır sen bazen naz yapacaksın bazen kaçıyormuş gibi yapacaksın ki o içindeki erkeksi içgüdüsü ile seni ikna etmeye çalışacak senin peşinden gelecek böyle daha çok tahrik olur, ama bir gece ansızın o uyurken üstüne çıkıp ilişmenizde onu fena tahrik edebilir🙈(tecrübeyle sabit) Bir taraftan düşünüyorum diyorum ki 5 sene oldu hala ilk seneki gibiyiz, acaba adam işte benim gücüm hälâ düşmedi halâ erkeğim hala her gün yapabiliyorum diye mi bunu yapıyor gibisinden düşünüyorum ama bu da mantıksız geliyor, istemeyen bir adam arada bir de olsa bahane söyler. bence bunun sırrı evlilikte bile sanki sevgiliymiş gibi flörtleşmeye devam etmektir,bence FLÖRTLEŞMEK evliliği heyecanlı tutan en büyük şeylerden biri aksi taktirde diğer türlü sadece anne baba olmak monotonluğa sebep olabilir, ister istemez çocuk olduktan sonra o evde anne rolüne giriyoruz sürekli onları düşünüyoruz yemekleri üstleri başları ve bu arada istemeden aynı annelik duygusunu eşimizin üzerinde de uyguluyor olabiliyoruz, erkek beyni bir kadını sadece fantazisel olarak bakabilir ya da annelik rolündeyken, yani bazı erkekler hem seksi gözüyle hem anne gözüyle de bakabilir ama çoğu erkek kadını tek bir konuma koyar. O yüzden annesi gibi olmamaya çalışın. mesela dümdüz çay koymak yerine “bir çay koyayım da kocamla birlikte kuruyemişlerimiz eşliğinde güzel güzel Filmimizi kucak kucağa izlevip güzel vakitler gecirelim” diyorum. Üstü açıldığı zaman örtmüyorum, onun yerine sadece üşümüyor musun diye soruyorum üşürse zaten kendi örter. mesela arada tartıştığımız zaman yemek hazırsa bile önüne koymuyorum yemeğin dolapta açsan tabagin yerini biliyorsun oradan kendine alırsın diyorum.ve alıyorda. başta kızardı ama beni üzdüğü zaman bu evde aksiliklerin de çıkacağını artık çok iyi biliyor o yüzden öyle durumlarda kendi yemeğini kendisi koyar. Özellikle onun gözünün önünde çocuklarımla ilgilenirken çok fazla anaç gözükmemeye çalışırım, evet tabi ki de onun yanında çocuklarıma sarılırım öperim onlarla oyunlar oynarım ama sürekli şefkatli ve anaç gözükmekte bizi erkeğin gözünde kutsal bir ANA konumuna koyabilir, erkekler kadını anne olarak kutsallaştırdığında her türlü fantezi yapmakta çekinir, Allah korusun hele ki bir de karaktersiz bir adamsa bizimle yapamadığı fantazileri
başkalarıyla da yapmak isteyebilir, o yüzden yatakta bana acıma,vur kırbacı vur kırbacı diyeceksiniz 😂😂 günlük hayatta hanım hanımcık bir kadın olsak bile yatakta Tabiri caizse bi or*uspu gibi alev alev olduğumuzda ise o erkek seni fantezinin kraliçesi sayar. edepsizlik pis bir şey ama yatakta yapılan edepsizlik PRO muazzam bir şeydir. Ben öyle yapınca adam eriyor bu sefer kendisi de açılıyor, ona sizin yanınızdayken sizden çekinmeyecek istediği gibi rahat olacak fırsatı verin, o yüzden siz yatakta edepsiz olun ki o da sizden cesaret alıp yanınızda özgürce edepsizleşsin, işte o zaman ona ilaç gibi gelen kadın siz olursunuz. “Üff başım ağrıyor” diyen kadından yatakta edebi sınırı olmayan kadına geçiyorsunuz, bir erkek daha ne ister ki😍 bir erkeğin kulağı sürekli başım ağrıyor kelimesini işitirse kafasınında içi sürekli alevli kadınları barındırır. Bide sürekli of yoruldum, bıktım, Allah belamı versin,ya bu çocuklar beni yedi bitirdi, modunda değildi genelde sinirliyken bile sakin bir anne olarak kalmaya çalışırım , çünkü çoğu zaman çocuğa sinirlenirken o dişil enerjimizi kaybediyoruz. küçük oğlumun altını kocamın yanında değiştirmem yeni doğduğunda tabi değiştirirdim, emzirdiğim zaman da kocamın gözünün önünde çok emzirmedim elimden geldigince çocuk odasında
emzirirdim çünkü gögüs bölgemiz bir erkek için fantezi bölgelerimizden biridir erkek sürekli oradan
çocuğu emzirdiğimizi gördüğü taktirde artık o erkeğin gözünde fantezi değil de sadece çocuğun emmesi için var olan bir organ olduğu bilincine giriyor ve bu da artık erkeğin eskisi gibi memelere dokunmak istemedigine sebep olabilir. eşim evde değilken ev işimi yemeğimi yaparım çünkü erkek sürekli ev işiyle ilgilenen bir kadın gördü mü maalesef yine gözünde biraz anne rolüne girmiş oluyoruz. çünkü o çocukken oda annesini sürekli iş yaparken gördü, erkek çocuğu için anne demek sürekli yemek yapan ve iş yapan kadın demek,o yüzden eşim evde değilken ağır işlerimi ve yemeklerimi yaparım.o evdeyken öyle hafif şeylere el atarım, yemegi de elimden geldigince o işteyken yapıyorum, o evdeyken de çok fazla işe dokunmayan biraz kendi rahatına düşkün kitaplarını okuyan farklı ilgi alanları olan kadın tarzında takılıyorum. Mesela yemek yaptığımı görüyorsa bile nadiren de olsa yemek yaparken müzik açarım şarkı söyleyerek yemek yaparım, bu sizi onun gözünde neşeli ve dişil enerji yüksek kadın yapar Ve bunun gibi benzer bir çok şey. onunla film izlerken çocuklar uyurken oyun oynarken başbaşa olduğumuz zamanlarda sevgilisimişim gibi flörtleşirim ona güzel kelimeler söylerim, oryantal’i öğrendim o yüzden vücudum biraz kıvraktır o yüzden bazen o bana bakarken veya bana dokunurken önünde bile ufak çaplı bir kıvrak hareket yaparım çok affedersiniz domalma pozisyonunda 3 4 saniyelik kalça hareketleri yaparım, bazen mutfaktayken eşim gelir bana dokunur ben de tatlı tatlı cilveleşir ona karşılık veririm, vücuduna deyip dalgalı dalgalı kıvrak hareketler yaparım ve en önemlisi günlük iç çamaşırıma bile dikkat ederim. adamın gözü zevk görsün diye araya kaçan tanga külotları giymekten kıçımın ebesi ağlıyor😁ama onun o kadar çok
hoşuna gidiyor ki bu görüntü giymeye değer, hatta kendisi itiraf eder ne kadar güzel kilotlar giyiyorsun diye. yani adamın kafasına göre bir çok kadın evlendikten sonra babaanne kiloduna gecerken onun karısı hala seksiliğini kaybetmemiş şekilde günlük külotunu bile tanga giyiyor. arada bir fantezi kıyafetler alırım özel geceler için kırmızı ışık olmazsa olmazım, kesinlikle vücut temizliği de dikkat ederim, tüylerim için ev tipi lazer kullanırım 3 seneden beri çok da memnunum.affedersiniz özel bölgem avucumun içi gibi tertemiz ve bu da bazen eşim dokunduğu zaman tüy olmadığından dolayı bana aşırı bir özgüven geliyor, soğanlı veya sarımsaklı bir yemek yaptığımda saçlarım kokmasın diye ya bir tülbentle bağlarım ya da o gün duşa girerim, normalde tesettürlüyüm ama evin içinde tırnaklarıma oje de sürerim takma tırnak da takarım mini şort da giyerim dekolte de giyinirim gece yatarken de bazen acayip açık da giyinirim, tabi bazen sıradan gözüküp dümdüz eşofman da giyerim sürekli seksi olmakta göze alışılmış gelmesin diye. parfümümüde sıkarım, ama bunları tabii en çok kendim için yaparım bunlara dikkat edince önce ben mutlu oluyorum önce benim neşem ve enerjim yükseliyor, bazene çok yakından temas eder onunla ilgilenirim ama bazen de biraz soğuk yaparım yani bir gün ona çok yakınsam iki gün biraz soğuk yaparım biraz farklı şeylerle uğraşırım hep o varmış gibi davranman onsuz da başka şeylerle mutlu olduğumu ona gösteririm. bazen bir odaya gider başka bir şeyle uğraşırım ve o sürekli bana seslenir gel diye yani evin içinde kendimi ona özlettiriyorum. ilk iki sene eşime pek harcama yaptırmazdım kendime pek bir şey aldırmazdım ama șu an kendime daha çok para harcatırıyorum ve yemin ederim şunu anladım ki kendime para harcatırdıkça söylense bile bu adamın daha çok hoşuna gidiyor çünkü erkek için parası kıymetlidir erkek neye para harcıyorsa neye yatırım yapıyorsa ona daha çok bağlanır . yani çok saçma ama bir erkek bir kadına harcama yaptığı zaman kendini o kadının yanında daha çok erkek gibi hissediyor. O zaman bu gece o sepete bir şeyler eklense mi & Şimdi diyeceksiniz ki erkek için bunu yapmaya değer mi benim kocam için değer.
Çünkü o hâlâ ilk günkü gibi beni seviyor öpüyor
okşuyor film izlerken bile sürekli sarılarak öpüşerek benimle koltukta oturur.bazen yemek yerken ağzıma bir iki lokma verir ve o lokmadan sonra dudağıma bir
Öpücük kondurur, arada bana iltifat eder güzel olduğumu söyler. allaha şükür sadakatinden de eminim evden işe işten eve farklı bir ortamı yok kuzenleri bazen çağırır sırf gitmemek için yalan söyler başım kıçım ağrıyor diye, onlarla gitmiyor evde benimle vakit geçirmeyi tercih ediyor. Bir de kadın neden bunca şeyi yapmak zorundadır diye düşünüyor olabilirsiniz evet kadın bunca şeyi yapmak zorunda değil ama karşıdaki erkekten de ilgiyi gördüğü zaman dengeyi tutturmak lazım erkek ilgiyi sevgiyi veriyorsa kadın da bir erkeğin ihtiyaç duydugu ne varsa elinden geldigince karşılamaya çalışmalı çünkü her iki tarafta %50 50 elinden geldigini yaptığı zaman o evlilik daha da
güzelleşiyor. yani uzun yazdığım kısaca özetliyim evlendikten sonra bile flörtleşmeyi bırakmayın, sevgilisiymiş gibi davranın sürekli evin içerisindeki suratı asık şikayetçi kadın modunda değildi bir şey yaptırmak isterken bile tatlı tatlı konuşarak halletmeye çalışın. Kendi çocuklarınızla ilgilendiginiz gibi kocanızın da yemesi içmesi giyimi hırkası çorabı ile o kadar ilgilenmenize gerek yok. Tabi eşimizin yemegini de yapacağız evinide temizleyeceğiz kıyafetini de yıkayacağız ama onun da bunları yapabilmesi için ona da az alan bırakacaksınız, gidecek o dolaptan kendi kıyafetini bazen kendisi alacak hastaysam veya onunla tartıştırdıysak yemegini kendisi koyacak, üstünü açtıysa çok üşüyorsa kendisi örter. bunları size anlatmamın sebebi Instagram’da kadınlar için bir sayfam var tabi orada cinsellik konularını anlatmiyorum, ama oradaki takipçilerimin çoğu evliliklerinden çok şikayetçiler çoğu işte sıkıldık bunaldık cinsellik bitti gibi şeyler yazınca bu durumu yaşayan çok kadının olduğunu fark ettim ve belki birilerine biraz faydası olur diye size anlatmak istedimz. Bir psikolog veya uzman da değilim 2 sene sadece çocuk gelişimi okuyabildim. Ama evliligimde bir şeyler iyi gidiyorsa bu dediklerimle alakalıdır çünkü psikologların kitaplarını da okurum takip de ederim bir çoğu da bunu kasteder. lütfen burada beni linçlemeyin heppy kidste +18′e girmeden bile milleti hemen linçliyorlar🥲 buradakiler biraz daha anlayışlıdır diye açık açık anlatabildim. Bol fantezili günler geçirmeniz dileğiyle sizi öptüm😘🌸kız sana helal olsun
demek buraya kadar okuduğun ha😁
bu yüzden iki gün içinde çok güzel bir haber alıcaksın sksjsj