Anjeli96 Şık giyinilmeli sonuçta doğum günün ve gün senin günün ben öyle yapmıştım🤷‍♀️😌

Canım heveslenme dogum günün de yapmaz onu bence bende çok neklemistim evlenme teklifini dogum gününde ama olmamıştı hayal kırıklığı yasamistimama gerçi huy meselesi belkide yapabilir

Zehra418 olmayada bilir haklısın ama konuşmqsindan edecekmiş gibi hiss ediyorum😕ama çokta heveslenmemek lazim haklısın)

Tamamdır ben de şık bişeyler bakayım:) teşekkür ederim kızlar❤️✨

Anjeli96 ben bu evlilik teklifinde ne badireler atlattım canım bir gün hüngür hüngür ağladım resmen arkadaşımın evlenme teklifi olcak dedi ben benim sandım arkadaşının evl3nme teklifine sık giyindim düşünsene

Zehra418 yaa üzüldüm şimdi:(( peki sonra etti mi? Ben çok umutluyum edeceğinden..inşallah eder🙏 Bu hafta sonu da annesiyle tanıştıracak.. onun için de ayri bir heyecanlıyım..

Anjeli96 Şık giyinmeye odaklanma mekan neresi bilmiyorsun. Sadece buluşmalara saç makyaj düzgün git kombin olarak da zaten hava soğuk abartma elbiseye filan odaklanma. İnşallah istediğin gibi olur 😍

Bende doğum günümde evlilik teklifi almıştım 🥰😊 hem sana dair hemde ikinize dair önemli bir gün olacağı için şık ve rahat ol ben yazın olduğu için siyah bi mini elbise stiletto falan tercih etmiştim 😍

Zehra418 o zaman ben de fazla umutlanmıyorum😐erkek milleti ne anlar kadin duygusundan:/ odunlar hepsi… ama ben bi yüzük sipariş ettim) o teklif etmezse ben edicem😅 ters köşe olsun))

Anjeli96 ben balayımda aldım evlenme teklifini 🤣🤣 cundadaydık sabah şezlongdayız uzanıyoruz ama bizim olduğumuz bölüm boş allah allah dedim heryer tıklım tıklım burası niye boş meğer eşim arkadaşlarımı organize etmiş yani sonuç olarak bikiniyle evlenme teklifi aldım 🙄çok ta şey yapmamak lazım tadını çıkar sen her halinle güzelsin 😍

Sexi ve şık ol. 😍🥰böyle kabarıklı elbiseler falan giyme 😊 kendi fikrim

SevDakuSu3356 bencede hiç sevmiyorum öyle abartı zaten:) sipariş ettim elbise şimdi link aticam buraya😕 fikir isterim ama sexi değil