Favori Pedin Hangisi?
birgenckiz Oradaki always burada orkid marka diye biliyorum sadece isim degişikmiş sahibi içeriği aynıymış doğrumu?
Kızlar az önce komşumla bunu konuşuyoduk, bana dediki orkid’in iç malzemesinde gebeliği engelleyen bir malzeme kullanmışlar. Onlarda twitterde görmüşler bilgisi olan var mı bana biraz garip geldi bende araştıracağım.
Peride kotex naturel serisi. Benim için tek tasirmayan ped oldu 👌🏻
Önceden molpedden çok memnundum sleepy emmiyor gibi gelirdi sonra molpedin mavi antibakteriyel serisini bi süre kullandım sanırım parfüm de var içinde, pişik oldum. Çok akıntım olduğu için ayın her günü gündüz pedi de kullanırım baktım ki o da pisigi devam ettiriyor sleepy denemek istedim tekrar ve artık çok memnunum pişik de geçti kasintim da olmadı. Bir kere başka marka bulamayıp Orkid almıştım memnun kalanlara çok sasiriyorum aldığım gece pedi aşırı haşır huşur ses çıkarıyordu bildiğiniz naylon ve emiciligi yoktu alerjik olduğum için o da alerji yapmıştı herhalde çünkü çok kasinmistim. Herkesin kanaması ve tercihi farklı tabi..
Peride tabiki kotex ama çok pahalı indirime geçince alıyorum ☺️😄
Yasak_elma bu always ı bi ben kullanamadım galiba
- Düzenlendi
Yasak_elma ben hiç orkid kullanmadım o yüzden o mu değil mi bilmiyorum 🤷♀️
Deleted_1 orada orkid marka satılmıyormu?🤔
Yasak_elma ikisinide kullandım ama bilmiyorum tam olarak aynımı değilmi
Yasak_elma ben Türkiye’de hiç kullanmadığım için buraya gelince de bakmadım var mı yok mu diye
İlk geldiğim de sırayla alır denerim hangisi iyiyse hep onu alırım dedim şansıma ilk alwaysla başladım başka bakmadım hep ondan alıyorum aşırı rahat
Çok uzun be kalın öyle hışırtı falanda yapmıyor o yüzden mükemmel
Eskobar günde 50 kere değişmek mi 🙄🤔
Kız ben ilk günler iki saat arayla değişiyorum sonlara doğru günde bir yada iki tane sen ne ettin öyle
Bak bunu aldım bu defa çeşitleri var bundan önce küçük boyunu almıştım ama sanki paket büyüdükçe kalınlığı inceliyor gibime geldi bundan önceki paketi maviydi bakalım bunu daha kullanmadım inşallah diğeri kadar rahattır
Deleted_1 orkidin paketinden bence bunun içeriği sahibi aynı avrupa ve türkiye isimleri farklı
Yasak_elma şimdi Google amcadan baktım aynıymış canım