Eşim isteksiz birisi genel olarak. Sadece işi düşünce yada kendi planina uyarsa yani ertesi gün işe gitme vs yoksa yapmak istiyor ya da ben biliyorum kendi kendine hallediyor bı kaç kez telefonun da yakaladim banyoda da uzun kalıyordu neyse o zamanlar lohusaydim kapattım konuyu.. şimdiyse kaynanada kalıyoruz yaza doğru kendi evimize geçeceğiz inşallah sorum şu ben artık sırf onun isteği olduğu zaman oldu bittiye geliyor hiç keyif almıyorum hiç hemde ama bunu ona belli etmiyorum. Bazen istemiyorum sen dinen mecbursun yapmaya diyor ama bana karşı sadece ayda 1 kez gelip 1 defa yaşayıp giden diğer zamanlarda asla tensel temas bakisma ve karı koca muhabbeti yapan birisi değil bende temas bağımlısı bir insanım temas olmadan heyecan olmadan olmuyor dinende mecbur olduğum için yapıyorum ama kendimi kullanılmış değersiz hissediyorum dediğim gibi eşim diğer zamanlarda gelen biri değil her hangi bir erkeğin zaruri ihtiyacini karşılaması gibi işte öyle yanaşıyor ayda bir bir defa yapıyoruz onda da oldu bitti heyecansız filan artık çok sıkıldım bazen zorlanıyorum çok zoruma gidiyor böyle kullanıyor gibi kendimi afedersiniz hayat kadınından farksız görmüyorum böyle ya çok utanıyorum bunu dediğim için ama böyle yani hissiyatim çok ağrıma gidiyor :(