urkutucumelek Antisosyalmom mutlaka izle canım bu akşam izle hatta çocuğunu yatırıp gece saatinde izlemek güzel oluyor
Olivetti urkutucumelek tamam 🙂 ben burdan birisine tavsiye etmiştim de kocası kızmış böyle şeyler mi izlicez diye 😁 sonra beni suçlamıştı da hani bilgin olsun diye 😄
urkutucumelek Olivetti izlemeseydi zaten akşam o 365 I izlemezdi canım 😅😅beraber izleyince sıkıntı olmuyor ama o ayrı ben ayrı olmaz tabi boyle şeyler kari koca olarak birlikte izleyince zevk oluyor 🥰
BQuen Olivetti ne biçim örnek oluyorsunuz insanlara 😂😂😂 Gerci film isteyen kadın. adamın tahminen karısının içinde yanan volkandan haberi yok😏
Olivetti BQuen tmm öyle de kadın suçlu önce bi dersin erotik bir film diye 😂 kocasının huyunu bilmiyor mu yahu . Öyle kütük bi kocam olsa önden azcık çıtlatırım açık sahneler olabilir diye 🤣hoş benim öyle kütükle işim olmazda
Alev12 BQuen kız 365 kadının ne gögüsü vardı sankı dümdüz adamın elinin içinde yok oluyordu 🤗biz daha guzeliz 🥳
BQuen Alev12 ayy ben zaten o kadını hiç beğenmedim güzel bile değildi bazı kadınlar var ben bile taş gibi diyorum 😂😂