hatunbur Kızlar ikinci bebeğime gebeyim. 28. Haftaya gircem. İlk gebelikte hormonlar ne kadar düşükse şimdi tam tersi durumda. Eşim korkuyor bende sapıttım napcağımı. Doktora utandım soramadım valla
SuVeAtes hatunbur Herhangi bir risk olmadığı sürece doktorlar ekstra bir yasak koymuyor cinsel ilişkiye
2minnosannesi hatunbur oğlumda bende o şekildeydim doktor son güne kadar riskim olmadığı için sknti etmedi devam ettik en son seviştik doğuma gittim😂
perla__ hatunbur doktorum İlk 3 ay yasakladı sonra serbest 😂 ama fazla yapmadık rahmi uyarıyor galiba ilişki ve sprem
suprizyumurta hatunbur birilerinin libidosu coşmuş anlaşılan maşallah 😅😅 valla herhangi bir riskin yoksa fik fikir devam et bacım ilk hamileligimde sonuna kadar devam etmiştik bizde faydaları da oluyor hamilelige 😉
hatunbur SuVeAtes eşim yanaşmıyor zaten sorun orada kendim bişe yapsam enfeksiyon olur mu diye korkuyorum
seyma_aslann123 2minnosannesi hahaha bende aynı oldum eşim son zmnlara yakın yanaşmadi bişey olur diye bende anlattım doktor yasak koymadı bişey olmaz fln diye son zmnimda dayanamadi eşim israrima biseyler yaptık o gün mü diğer gunmu ne doğuma gittim🤦🏼♀️😂
hatunbur perla__ evet uyarıyormuş sperm özellikle. Bizde de yasak yok ama beyfendi korkuyormuş ikna edemiyorum.
Sutlucikolati hatunbur eee hamilelik boyunca yapmicak mıymış🤣 doktor sakıncası yok dedi diye konus güzelce
hatunbur suprizyumurta bacım valla libido tavan şükürde eşimi ikna edemiyorum adam resmen soğudu benden yada korkuyor. Ne yapsam olmadı. Kendim yapsam enfeksiyon fln olur mu diye endişe ediyorum. Yoksa faydalı tabi 😄
suprizyumurta hatunbur esin uyurken sokul araya ahahahah 🤣😅 sonra hicbirseh ois gibi yat uyu rüya görmüşsün sen dersin bisey derse 🤣😅
tuba05 hatunbur benimde eşim böyleydi oğlum doğdu mesela şuan 5 aylık fakat eşim hamile olduğumu öğrendiği ilk günden bu yana daha yeni ilişkiye girmeye başladık eşimde bana dokunmuyordu bende benden soğudu diye düşünüyordum ki hala da öyle ilişkiye girdik ama soğuk gibi erkeklerin çoğu böyle
hatunbur suprizyumurta hahahhahahha valla bunuda denedim 🙈🙈🙈😄😄 ama konu ilerlemedi bir yerde kaldı benimde içimde kaldı 😄😄😄
perla__ hatunbur ben şimdi bir yıl oldu doğum yapalı hamileyken asla kabul etmiyor di prenses yok bugün olmaz diye 😂😂