Kirmizikova Çözüm bulan var mı? Çevremdekiler bir kaç şey önerdi ama uzun uzun kullandım etki etmedi. Makineye girmeden yani bu güzellik yerleri dışında çözüm bulan var mı?
Deli-hatun Kirmizikova valla kızım 7 yaşında oğlum 4 buçuk yaşında oglumdan sonra kiloda veremedim takılı kaldım resmen gitmiyo lanet kilolar tabi haliyle çatlaklarımda duruyo ama ben artık alıştım sanırım kızım ve oglumdan bana hediye o çatlaklar
perimasali802_ Kirmizikova bulamadım bende alıştım daha çok seviyorum çatlaklarimi zaten zamanla beyazlasiyor
Samanliktakiigne Kirmizikova Yok galiba cozumu ya çok yok bende belki bu yüzden benimsedim olanları ama keşke net bir çözüm olda
Dantela Kirmizikova kremle falan geçecek şeyler değil bence ya. Ne kullanırsak kullanalım çatlıyor geçmiyor malesef
avsin2121 Dantela ben hamileliğimin ilk haftalarından itibaren bebek yağı ve sıkılaştırıcı krem kullandım şuan 6 aylık hamileyim hiç çatlağım yok önceden tedbir alınması gerekiyormuş
aslasl Kirmizikova bir krem vardı aslında ameliyat izini bilr yok ediyor adını unuttum dermatologlarlar da biliyor
1dostt Kirmizikova dogumun üstünden çok geçmediyse kaybolması daha kolay olur ama yerleştiyse daha zor