sumsum6 Peride ne kadar iyi olursam olayım karşımdakinin kalbi kötüyse kendimi yıprattığımla kalacağımı bilseydim hayatım bana kolay olurdu en azından bu kadar yıpranmazdım da 😢🥲
bluelifim5461 Peride İlk defa anne oluyorum keşke daha önce anneliği bilseydim benim için daha kolay olurdu inşallah başarabilirim
emelll Peride doğumdan daha zor olan emzirmekmiş göğüs ucu yarası için en iyi yöntem kendi sütünle iyileşmesi. Acıyan göğüsünüze kalkan uçlar oluyor onlarla 1 gün boyunca takılı gezin diğer göğsünüzle emzirin. Kalkan olan göğsünüze süt geldikçe vücut yarayı iyileştiriyor. Bu da benden tüm göğüs yarası olan annelere gelsin 😉
milasu Peride emzirmenin bu kadar zor olduğunu bilseydim (göğüs ucu yarası) en baştan başlamazdım 😅 şimdi ilkini emzirdim ikincisine de hakkına girmiş olmak düşüncesinden onda da aynı acılar yaşıycam mecbur🥰🥰😅😅😅
hafvel Peride erkek bebeklerde çoğunluk olarak böbrek genişlemesinin normal olduğunu bilseydim hamileliğimi daha güzel geçirir az stres ederdim. Hiçbir şeyi kafanıza takmayın
azrafirdevs Spinal anestezi ile Sezeryan doğum sonrası belden ağrımın hep olacağını bilseydim genel anestezi ister hayatım kolaylaştırdı şuan belime yastık koyamadan oturamıyorum çok fena
sevilklkn Zamanı geçmişe alabilseydim şayet kendime daha çok vakit ayırıp daha değerli hissetmeme yardımcı olan enerjilerle ilgilenirdim kesinlikle 🥹
melisim Peride Etraftan duyduklarımdan etkilenip çocuğumun ne problemi var acaba diye doktor doktor gezeceğime her çocuğun kendine özgü gelişimi olduğunu en baştan bilip kabullenseydim herşey çok daha kolay olurdu zamanla kulak tıkamayı öğrendim çocuğumun ritmine göre hareket etmeyi biliyorum gereksiz stresi bıraktım şimdi gören herkes diyor ki sen bu çocuğa ne yaptın çok değişmiş 🤭🤭
yaren11 Peride çok şükür yine mutluyum ama zamanında derslerime, sınavlarıma çalışıp mesleğimi elime alıp kendi paramı kazanabilirdim, kocamın eline bakmazdım. Kendi ayaklarımın üzerinde durmak isterdim. 💐
sevcannnn Hamileliğimde bu kadar çok çatlağım olacağını bilseydim çatlak kremini erken kullanmaya başlardım
nrnysrazr Peride evlat sevgisinin bu kadar güzel, kelimelerle anlatılamayan bir o kadarda zor yanlarının olduğu bir durum olduğunu bilseydim hiç değilse en ufak şeyleri bile kafaya takıp kendimi üzmez sürecin keyfini çıkarmak isterdim..🍀
123456678 Peride iştahsız çocuk için kendini mahvetmeye yetersiz hissetmye gerek yok bu tamamen onunla alakalı o öyle ve bunu kabul et . Bunu daha önce bilsem hayatım kolaylaşirdi..
turkericanan Peride Çocuğum olduğunda yaşayacaklarımı bilseydim daha önce büyük konuşmalarım olmazdı hayatım kolaylaşırdı
ilminur35 Peride keşke daha önce bilseydim dediğim şey bebeğimizi bol bol sevmemiz ufacık şeyleri stres yapmamamız gerektiğiymiş ilk kızımda stres yapmaktan bebekliğini doya doya yaşayamadım çünkü🥲
hilaltemiz Peride çocuğum her hasta olduğunda ayağının altına soğan koyup çorap geçiriyorum keşke daha önce öğrenseymişim en doğal antibiyotik
xyzem Hayatta en çok kendimi sevmeyi ve kendime nazik davranmayı bilseydim şuan çok daha mutlu bir kadın ve anne olabilirdim ama asla geç değil daha çok okuyorak daha çok kendimi keşfediyorum.