1esra Selam kızlar 💜 Başlıkta da yazdığı gibi ilişkiye girmek için hiç istekli olamıyorum eşime kalsa her gün yapacak😂ama isteksizliğim ilişkiye girene kadar. Bunun için önerebileceğiniz birşey var mı inanın bazen aklıma bile gelmiyor ☹️
Samanliktakiigne 1esra Altta yatan sebebi bulmak gerek. Mesela on sevişme oluyor mu? Birbirinizin istek ve beklentilerini dinliyor ona göre haraket ediyor musunuz? Tek taraflı mi zevk durumuna bakılıyor. Ekstra günlük yaşamdan olan stres çocuk maddiyat aile sorunları da önemli etken.
yanik_sevda 1esra seni tatmin edemiyor mu acaba ay kocama kalsa fazla yapmaz ben çok istekliyim konuş eşinle seni bu güzel tatmin etsin sonra ilişki yaşadıkça zevk alırsın
1esra Samanliktakiigne evet ön sevişme oluyor,ben isteklerimi eşim isteklerini her zaman söyler. İlişki de beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor ama ben kendimi sürekli naza çekiyorum 🫠çocuktan sonra böyle oldu ondan önce çok istekliydim yorgunluktan aklıma gelmiyor galiba ☹️
Anonim-27 1esra evet çocuktan sonra yorgun olunuyor ama arayı fazla açmamak lazım biraz fazla açınca yorgunum uykum var oluyor bahane oluyor hep kendimden biliyorum😂 siz ne sıklıkla yapıyorsunuz belki de ondandır
1esra yanik_sevda onu da yapıyor kuzum ondan yana hiç bi sorun yok. Hatta her alışverişe gittiğimizde çeşit çeşit gecelikler felan alır. Sorun bende gün içinde yoruluyorum ve aklıma gelmiyor ama ilişkiye girince de bitsin istemiyorum 😂 yani herşey ilişkiye girene kadar
yanik_sevda 1esra himm tabi cocukta var ben hamileyim sağ olsun boş kaldığımız hafta yok içe bosalmiyor ama
1esra Anonim-27 genelde 2 günde bir yapıyoruz canım🫣 şuan gidip güzelce giyinip süslenip karşısına çıkasım var ama yorgun olduğum içinde üşeniyorum mesela🫠😂
yanik_sevda 1esra ilk ay yapmadık sonra doktor bişi demedi paso yaptık ben dayanamam bu aralar libidom çok yüksek