penbe_karisi Kızlar 4 yaş çocuk ve 2 buçuk aylık bebe ile ilk defaaaa bu saate kadar uyudum ben şok 🤪🤣bomba gibiyim yaaaa şimdi çocuklar uyanmadan etrafı toplayıp kahvaltı yapicam ay aglicam ilk defa bu kadar uzun uyuduk ve hala uyuyorlar 💃💃💃💃💃💃💃
ikihilalbiryildiz penbe_karisi Maşallah maşallah İnşallah hep böyle düzenli uyurlar Canım Benim ♥️♥️😁
ggk06 penbe_karisi Maşallah, bende 4 yaş ve 2,5 yaş annesi olarak, sanki kendim uyumuşum gibi mutlu oldum. 🌸
koalali_kahve penbe_karisi oha maşallah benim bebeğim yde ayağa dikiyor beni şanslıyım 6 gibi 1 saat falan uyur
penbe_karisi @eslem21 @pembepanter5 @koalali_kahve kizzz seninnnn bebiş kaç saat uyur veeee mama veriyormusun
koalali_kahve penbe_karisi uyku saati hep değişiyor ya belli olmuyor bazen sabah klasik 5 kalkışından sonra emer altını alırım falan uyusa 6 6 buöuk gibi uyur bazen yarım saat bazen 1 saat o kadar sonra güne başlarız ben de gündüz uyuyamıyorum zaten gündüz uykuları da hep 40 dk sürüyor ben mayışma kadar kızım uyanıyo 🤣
pembepanter5 penbe_karisi ben mama vermiyorum anne sütü kaç saat uyuduğunu hiç sorma uyku problemli bizim
perimasali802_ penbe_karisi hep böyle olsunlar Allah’ım aminnnn 🤲🤲🤲🤲 Ben çocukları gece ikidede yatirsam 7 de kalkıyorlar 🥹
perimasali802_ penbe_karisi deme kimseye vallahi nazar degdirirler maşallah Ya ama gerçek ten o kadar hareketli o kadar yaramazliklara ragmen hiçmi yorulmuyorlar benimkiler de oyle nasil enejikler masallah😍
penbe_karisi perimasali802_ öyle vallaaaa milletim gözü çıksın 🤣🤣🤣ilk defaaaa uyuyorlarrrrr nazarlari onlara değsin 🤣