laluna_ Burnumda çok fazla siyah nokta var haftada 3 gün kil maskesi kullanıp nemlendiriyorum ama tekrar çıkıyor önerdiğiniz ürün veya bakım rutini var mı arkadaşlar
perimasali802_ laluna_ @Rouge miz vardi gorurse iyi olurdu Bunun için salisilik asitler falan kullanıyorlardi sanki 🌷
dnzkizi laluna_ yumurta akı sürüp peçete koyun tekrar yumurta akı tekrar peçete bikaç kat tekrar edip kuruyunca çıkarıp ılık suyla yıkayın
cglbk laluna_ ben birşey kullanıyordum ama şuan ismini hatırlamıyorum eve geçince bakayım akşamları onunla temizliyorum azalıyo
laluna_ perimasali802_ cildim çok hassas daha önce hiç asit kullanmadım evet öneriyolar ama güvenilir markalardan kullanmak lazım
perimasali802_ laluna_ bun için cildiyeye git o sana göre bir düzen oluşturur haklısın herşeyi kulanmamak gerekiyor
peride1 laluna_ aynen öyle oluyor gerçekten bir de bu siyah nokta çıkaran küçük cımbız gibi aletler var arada onlarla temizliyorum kuçuşın yine neyse de yazın sıcakta çok oluyor sürekli güneş kremi sürüyorum
peride1 laluna_ aynen canım benim de öyle yılda birkaç kez cilt temizliği yaptırıyorum güzellik merkezinde o kadar
yokdahaneleer laluna_ bence siyah nokta tamamen geçen bişey değil benim de çok fazla var günlük temizleme jelin sabunun falan iyi olursa görünmemesini sağlayabilirsin loreal revitalift c vitaminli yüz yıkama jelini kullanıyorum iyi geliyor bi de aydınlık veriyor
laluna_ yokdahaneleer bende lorealin yaglanma karşıtı nemlendiricisini kullanıyorum memnunum yağlanmayı önleyip ferahlık veriyor ama gecirmiyor
nnoktaa laluna_ yumurtanın akını çırpın siyah noktaların üzerine sürün. Kâğıt havlu yapıştırıp bekleyin. Kağıt havlunun üzerinden de sürün biraz kurusun kabuk gibi olsun. Sonra çıkarıp ılık suyla yıkayın.
Momm34 laluna_ salisilik asit ve glokolik asit harika hem lekeleri hem gözenekleri hemde siyah noktaları yok ediyor.