1sunshine htnb aslinda muhtemelen o noktada akiyor olabilir ben degdigini düşünmüş olabilirim bu sekilde silerek cok mantikli
eeeyaniii 1sunshine ben de her şeye kusan midesi kalkan biriyim bilmiyorum ama eşimin zevk aldığını görmek çok hoşuma gidiyor o an sadece ona odaklanıyorum. Kremşamnri falan sürüp deneyebilirsiniz belki mideniz bulanmaz
1sunshine eeeyaniii ay buda çok mantıklı. Titizdir bu konuda kabul eder mi bilmiyorum ama bi soracağım teşekkür ederim 😊
1sunshine eeeyaniii inşallah bnde o seviyeye gelirim ya normalde de cok istegi arzusu olan biri değilim 🤦🏻♀️
biradetmeselesi Ay kizlar ben oral beceremiyorum ya eşim istiyor ama ben yapamiyorum afedersiniz agzima sıgmıyor sanki ya o cok buyuk ya benim agzım kucuk bi taktık verin banada bogulacak gibi oluyorum
TombulHatun 1sunshine eskilerden bir arkadaş ağzına şeker alıp öyle oral yaparmış 😂 çikolata sıkılabilir (denendi 😂) ama benm bir lafım var eskiler bilir “Ben sek severim ” 😂 ben oralı severim tiksinmem de size bir önerim de duşta deneyin suyun altında tat gelmez
biradetmeselesi htnb cok sokuyorun galiba ama az sokunca da basini falan zevk almiyor diye dusunuyorum ben beceremiyorum bi taktik verin lutfenn
htnb biradetmeselesi baş kısmk daha hassas oluyor onu sokup çıkarsan bile yeter. Bide damağa değdirme
benbu 1sunshine ay ben eşime yaparken o kadar zevk alıyorum ki tat falan da gelmiyor temiz olması şart ama
TombulHatun 1sunshine bi alışsan vazgeçemezsin 😂 şeker bana risk geliyo boğaza kaçabilir en risksiz duş