Neriismail12 Seni çok seviyorum İSMAİLİMM 😀varmı eşini çok seven ve kıskanan aşırıııı ben herşeyden kıskanıyorum 😀😀 ne yapayım ya seviyorum işte😀
Cemrerana Neriismail12 şu dünyada aşık olduğum üç erkek var babam eşim oğlum rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah 🙏 kıskançlığa gelecek olursak kızın birini yaraladığım bile var aylardır devam eden mahkemem de tabi kıskançlığımın dozunu anlatmama gerek kalmadı sanırım 🤣
Mera3939 Neriismail12 sevıyorım ama asla kızımdan daha çok değil..bebeğimden öte aşk yok bu dünyada💖 gerçek aşk koşulsuz karşılıksız saf duygu ile senı seven tek kişi bu dünyada💖
Kalimera Dozunda seviyor, dozunda kıskanıyorum.. Kimseyi kendimden fazla sevmemeyi öğrendim 💃(kızçem hariç❤️)
Cemrerana BeNsOkratEs eski mevzular takık bi kız vardı kocama hiç sevgili olmamışlar ama bildiğin takık uzaktan akrabası bide haddini aşınca gittim kapısına birbirmize girdik ben itince kafasını sehpanın kenarına vurdu dikiş falan atıldı alnına o da şikayetçi oldu hala gidip geliyoruz mahkemeye düşün oğlum yoktu o zaman şu an 22 aylık
BeNsOkratEs Neriismail12 ben de çok severim ve çok kıskanırım bankayı arıyor ordaki bayanlarla muhabbetini bile kıskanırım yani okadar ama tabii asla belli etmem o da ben onu hiç kıskanmıyorum sanıp sürekli kıskandırmaya çalışır sağolsun bi gğn delirecem ama ne zaman 🤷♀️
jartiyerlikadin Neriismail12 günümüz evliliklerine bakınca şanslı olduğumu düşünüyorum her zaman. Eşimi çok seviyorum. Dozunda kıskançlık elbet var ama kıskanacak bir durum olmaz hiç :) eşime kendimden bile çok güveniyorum.
Naberbenz Neriismail12 valla bende çok seviyorum ya anasının babasının ağzına bakmaz bizi çok düşünür bana hep yardım eder kızını çok sever koklar öper fikirlerimi çok önemser canım kocacuumm
Leondarling Neriismail12 ben de eşimi seviyorum ve çok uyumluyuz her konuda ama hiç kıskanmam, kendime güvenim aşırı sanırım, her anlamda benden daha iyisini bulamaz kendi de söyler zaten, o bana benden daha fazla aşık. (Narsist değilim😄)
Gelbilibili Neriismail12 eşimi kendimden ve herşeyden çok seviyorum , rabbim yokluğunu göstermesin , nefes alma sebebim ,aynı şekilde oda beni seviyor yani seviyorum diyo , dünyada ne istesem arar bulur beni başına taç etti ben ona ölürüm 🤗🧿🧿🧿🧿
jartiyerlikadin Papatyaaa 6yıldır tanıyorum. 6yıl da 1kez bile beni üzmemiştir😊ufak tefek tartışmalar elbet oluyor ama biraz benim inatçılığımdan😅