Bugsbunny Alev12 Nişanlı ve anne yan odada baya iyi cesaret 😂😂 Yanı tamam bizde kayinvalidemlerde eşimin odasında çok filmler çevirdik nisanliykende kendi annem varken bilemedim 😂😂😂 sahil değişik mekan guzel👍😂
Alev12 Bugsbunny aynen valla annem içerde el işi isliyordu biri gelecek diye ödüm koptu ama inanılmaz zevkliydi kendımden gectım dene sahili pişman olmazsın
Olivetti Bugsbunny sevgilimin arkadaşının dükkanında yapmıştık 😒şuan cok itici geldi ortamı hayal ettim de 😒
Leondarling Bugsbunny kimsenin olmadığı bakir bir koy bulduk denizde yapmıştık ben korkudan birşey anlamadım ama güzeldi, çıktıktan 15 dk sonra etraftan insanlar çıkmaya başladı o kadar da bakir bir koy değilmiş meğer😄
dolapfaresi Sevgiliyken yapmıştık biz eşimin iş yerinde hatta abisinin iş yerinde bile 🤭😂 kaynanamın evinde tabi ozmanlar eşiminde eviydi. Pikniğe gitmiştik bir defa kalabalık arkadaş ortamıyla benimki hadi gel biraz yürüyüş yapalım dedi beni aldı ormanın derinliklerine götürmüştü. 2 3 defa da denizin içinde yapmıştık. Ayy ne ateşliymişiz ozamanlar🤭😂🔥
kalp_kalp dolapfaresi denizin içinde hep merak etmişimdir eşim bir ara havuzda da yapalım demişti ama yapmamıştım şeyime su kaçarsa birşey olur diye denizde de öyle tuzlu su kaçar da birşey olur diye bir daha ki sefere kabul ediyim nasıl birşey sorun oluyor mu su falan kaçıyor mu 🤦♀️😂😂😂
Socutelady Bugsbunny çok oynaştık öpüştü felan ama yapmadık geçen sene lafı geçti ormanda mı yapsak aşkım manzaraya karşı mı demişti gül gibi evimiz var ne alaka dedim de şimdi yapsak dese yaparım 🤣🤣🤣 farklı yer istiyorum
Merve11 Bugsbunny Bizde arabada yapmıştık ay hala aklımda arabanın camları buğlanmıştı hep otelde falan oldu da ama o arabadaki hala knşruz eşimle 🤣
Ecenaz Bugsbunny ayy evlenmeden öncede arabada çok yapardık nişanlıyken denizde havuzda çok yaptık 😂 ben öğrenciyken o gelirdi ayy ne heyecanlıydı. Sonra onun tayini çıktı ben gidip gelmeye başladım müthişti ya 😂 ama en güzeli nişanlılık, 😂 bir kere otobüsteydik eli birden arama girdi oynamaya başladı 😂 allahtan otobüs boöboştu 😂
minnosunannesi Ecenaz Ya bi benim eşim mi böyle evden başka bi yerde asla yapmaz bende tam tersi farklı yer istiyorum ama eşim annemlerde kaldığımızda bile yapmaz o derece sinir oluyorum bu huyuna 😓
Ecenaz minnosunannesi yok kaynana da ve kendi ailemin evinde evlendikten sonra bende yapmam. Eşim çok ister ama asla o kırmızı çizgimdir. Sonra evde misafir varken yatılı yine asla. Bu sebepten pek misafir sevmez bizimki 😂😂
minnosunannesi Ecenaz benim eşim nişanlıyken araba öpüşmezdi bile sen düşün o yüzden farklı yer olarak başka bi yerde yapmamız imkansız anca annemlerin evi
dolapfaresi kalp_kalp bende bişey olmadı suda kaçma dı zevki bambaşka hele insanlar varken o adrenalinin tadı çok güzel 😂
yulaffasigi dolapfaresi insanlar varken çok ayıp bence …denize gittiğimizde karşımıza geçip utanmadan birbirini yiyorlar,alttan birbirine geçiriyorlar, çoluk çocuk herkes izliyor dünyanın kufurunu bedduasini alıyorlar, ne anladim bu zevkten bacım