Kumral18 Kızlar bişey sormak istiyorum bu tampon konusunda hani bi manken ayağını kaybetmişti onun yüzünden yani bu tampon zararlı bişey mi burada kullananlar vardır ben onu duyduğumda çok korkmuştum
Bugsbunny Kumral18 Ayağını kaybeden mankeni bilmiyorum fakat zararı yok ancak söyle bir durumda zarar konusuna geçiyor maximum 4 saat sonra degismeniz gerekli tamponu yoksa toksik şoka sokup sıkıntı oluyor. Bu yüzden menstural cup istiyorum 12 saate kadar değişim olmadan kullanabiliyorsunuz.
jartiyerlikadin Olivetti hissetmeyene kadar itince çok rahat unutuyorsun varlığını. He tabi kafanda sürekli içimde bişey var diye dönerse kötü 😅
Bugsbunny jartiyerlikadin Siz tampondan bahsediyorsunuz sanırım evet şuan onu kullanıyorum pedden çok daha rahat geçenlerde bitmiş farketmemisim ped takayim dedim afederdiniz ama hemen pisik yapti
Bugsbunny Olivetti Yanı araştırdığım kadarıyla var bildiğim diyelim 😊 Bir gün alırsam deneyimlerimi yazarım 😊
Unlucky Bugsbunny trendyol da 259 tlye organik var orda yorumlar var şimdi senin için inceledim Bi, genel olarak olumlu yorumlar Bi bak istersen katkısı olabilir. Diğer sitelere de bakabilirsin kullanıcı yorumları faydalı olur senin için