Meryemali Alev12 aynen valla direk bir istek artmasi ben yanindayken bile okuyunca bazen dirk ustine atliyom gene neoldu diyor
Alev12 Meryemali ben yanında okuyamıyorum hemen bakar eskı postları oku insanın içi bir tuhaf oluyor…kocam yanımda olsa keske cocukta uyurdu yanardı ortalık ahhh ahhh
Alev12 Olivetti ondan eminim gösterip hemen vermıyorsım sankı eskı postları okudum ne oyle nasıl yaptıgını anlatan bir abla vardı o anlatırken bıle kendımden gectım 😋
Yenilenmesi Alev12 iyi aksamlar bayanlar dogum yapali 5 ay oldu hic icimden gelmiyor iliskiye girmek normalmi acaba ne yapmam gerekiyor.
Alev12 Yenilenmesi canım valla bendede dogumdan sonra tm tersi hergün istiyor canım ama boyle gecici durumlar oluyormus bir Dr sor istersen
senOlsanBari Alev12 aksine doğumdan sonra isteksizlik aldı başını gidiyor ama dün uzun aradan sonra birlikte olduk harika bir geceydi doymadık sabah yine yaptık 😂🔥🔥
Alev12 senOlsanBari huhuuuuuuu yaniyööö desene canım nasıl istiyor kocam yok iste telefonda yapayım olmadı bugunde boyle idare edeyim😋