Mesela anal ilişki
Yada gögse sürtmek mi ne o
Cinsellik namına her şeyi yaparmısınız?
Eşinizin her istediğini yaparmısınız
Socutelady ben her şeyi yapmam benim de kirmizi çizgilerim ve zevk aldığım ve almadığım şeyler var ama bu kişiden kişiye göre çok değişir. Mesela bana eşime oral seks yapmak keyif verirken bir baskasinin midesini bulandırır yapmaz tercih meselesi. Sizin sorunuzdakilere gelince anal seks yapmam ama göğüse surtunmede bir şey yok bence
Socutelady anal yapmam 🙂 eşimin de ztn uç istekleri olmaz makul ve ölçülüdür sekste 😒😁
BQuen bende yapmam eşimi seviyorum ama bu durum beni itekliyor ondan uzaklaşıyorum sevişirken popomu eliyle çekiştirdi ve kanattı canımda acıyor böyle giderse ya o beni aldatır yada o aldatmadan önce boşanırım 🤦♀️ sürekli analar kayıyor eli parmağı popom da geziyor 😔
Olivetti istese boşanmak istermisiniz peki adam anal istiyor benden saçmalıyorsun felan diyorum ben sana herşey yapıyorum sende benim istediğimi yap o zaman diyor
Socutelady anal yapmam o da istemez asla başka bişi derse deneriz baktık hoşuma gitmiyor yapmam bidaha
Socutelady boşanmayı düşündürecek kadar mı zorluyor sizi ? Ya seven sevdiğini bu konularda zorlamaz ya ne bileyim oraya da girmeyiver be adam
Bal-_- sürekli istese düşünceniz ne olur
Socutelady alternatif sunabilirsiniz bazen çocuk kadar akılları kalıyor erkeklerin özellikle sekste o nedenle dikkat dağıtmak ise yarar mesela ilişkiye başladınız ve konu anala geldi siz sana ondan daha çok keyif verecek bir sürprizim var deyin ve yeni bir gecelik yada bir seks oyuncağı ile gelin ya da fantazi yapın
Socutelady ben isterim o asla istemez 🙅♀️ isterse de yok ben cesaret edemem o acıya 😣
Olivetti ben rahatsız oluyorum açıkcası sevişirken felan parmagı hep popomu arsında tamam popomu önceden çok beğeniyordu ama şimdi iş baya değişti aklı fikri orası önceden ak delik varken kara delik olmaz diyordu ne bilim ya seviyorum o da seviyor beni ama bu isteği bambaşka yani
Socutelady ben bu kadar rahatsız olsam istemediğimi anlayana kadar yataga almazdım
Socutelady hayır her dediğini yapmam
Olivetti gecemin ikisinde gelir üçünde gelir zaten yatağa eve gece gelir evde seks makinesi gibiyim anca o istedikce evede tıktı beni beni hor görüyor gibime geliyor yani işten gelir yemek yer çıkar 2 de felan gelir oyun oynar 2 saat felan yanıma gelir uyur sabah aynı şekil 7 de kalkar gider sürekli dışarıda vakit geçirir karımıda kızımda alim gezim demek yok canı istedikce sevilmeye gelir sex ister olmaz derim iki tane delik var der senede var sanada sokak o zaman derim bende çok sevdik birbirimizi ama bazı şeyleri düşündükce boşanasım geliyor şu saat oldu geziyor bekar arkadaşları var yanlarında kızlar felan 😔 evlendik ve çok değişti
Seviyorsa canini yakmaya katlanamazya bence…biz daha sevgiliyiz..ilişkiyr hiç girmedik ama geçenlerde kolumu ısırmıştı..hafif canım yandı ve baya morartmıştı.. aslında hoşuma gidiyor ısırması ama trip atmişdim)) şimdi canım yanmasin diye hiç ısırmıyor))) halbuki izin veriyorum))
Socutelady eeeee tek sıkıntı anal ilişki istemesi değilmiş ki daha ciddi sıkıntılar var aranızaa
Soruya cevap olaraksa, isteklerini yapmayı denerim ve isterim ama yapamıyorsam, zevk almıyorsam, sadece canım yanıyorsa yapmam
Socutelady analı çok nadir yaparız.
Socutelady al karşına açık açık konuş.. bu sevgi falan değil bence.. böyle sevgi olmaz… seven insan eve gelmek sana dokunmak için sabirsizlanir.. cani seks istediğinde gelip sevgi gösterisi yapmaz bence. Çok ciddi sorunlar bunlar.. eskiden böyle değildise , kesin konuşun sorunun neden kaynakladiğini sorun, bulmaya çalışın.. Umarım düzelir.. Hiç bir kadın mutsuz olmasin🙏