Laledmrrr kızlar kaç kilosunuz doğum kiloları verildimi ben başlıyayım 56 kiloyum 5 kilo fazlam var 🙈
Benimki Laledmrrr 66 kilo ile doğuma girdim 9kilo gitti. Şimdi 7ay geçti 10almişim spora başladım evde YouTube den squatgril kanalının TV bağlayıp karşısında yapıyorum çok eğlenceli Tabbi önceki kadar çok yemiyorum
Nietzsche Laledmrrr 48 le hamile kaldım 62 yle doğuma grdm. Bebeğim 6 aylık ve ben şuan 52 kiloyum vermek istemiyorum
Whiterose Laledmrrr hamilelik döneminde 13 kilo aldım doğumdan sonra 8 ini verdim 5 kilo fazlam var (iştahım sağolsun) sporla destekleyerek vermeyi düşünüyorum
ZRaporu Laledmrrr ben zaten tarihimin en düşük kilosunu yaşıyorum 😅 bekarken bile 65′in altına hiç düşmemiştim. Bebeler beni yiyip bitirdi 😂
Loli Laledmrrr ahhh keske yapıstı gitmiyor ee bide koronadan cıkamıyoruz yiyoruz aksamlarıda cay sefası kimden gitsin kilo 😂😂 14 ay oldu aslında vermistimde süt olsun diye yedim geri aldım onlar gitmedi 😁
Survivor12 Laledmrrr valla aldığım kiloların hepsi duruyor doğumdan sonra gitti süt olsun diye ye ye dediler hepsi geri geldi 🙈
Laledmrrr Survivor12 ay mecburen yemem zorundayız bende bebeğimin 6 aylık olmasını bekliyorum diyet için tabi yinede kontrollü yiyorum