senOlsanBari Alev12 bugün erken davrandık biz normalde kırgındım eşime oğlan uyuyunca sokuldu yanıma bende hayır diyemedim 😂
Alev12 senOlsanBari sefan olsun canım @morelmam_ uygulamanın farkındasın sanırım herkese satasmıssın nıye okuyorsun o zaman yorumda yapma işine bak hayde
morelmam_ Alev12 ona bakarsan sende tüm cinselik postlarında yer alıyorsun farkındamısın bilmiyorum ama küçücük çocuklar var bu uygulamada 18 yaş altı..
omremr cocuklardan firsat yok bize anam uyumuyorlar uyumuyorlarrrrrrrrrr uyuyana kadar da bizdenis kalmiyor
BQuen Alev12 planim vardı hala var gibi ama işle ilgili bir konuya üzüldüm başım ağrıyor biraz. Bütün keyfim kaçtı 🤦🏻♀️
BQuen Alev12 boşver kuzum ya dert bitmiyor 🤷🏻♀️ sen söyle bana koca kisine yanaşmak daha çok baş ağrısı mi yapar baş ağrısına iyi mi geliyor 😀
Alev12 jartiyerlikadin baktım cocuk uyumuyor börek yapayım dedım bende o diziyi izliyorum güya love izleyecektik😔
Alev12 BQuen valla dınleirm kuzum ıstersen özelden yaz kendını yıyıp bitirme bas agrısına iyi gelıyor bende 🤭
BQuen Alev12 yok canım özel değil çok sevdiğim bir arkadaşıma iş çıkışı vermişler. Çok saçma bir hata yüzünden ona üzüldüm. Şimdi oğlumun gözünün içine bakıyorum uyusun diye de sanki anlıyor uyumuyor 😂
Alev12 BQuen maalesef haksızlık her yerde var senı iyi anlıyorum ins daha iyi bir is bulur belkı boylesi hayırlıdır oyle düşün daha iyisi olacagı için boyle olmustur… Yazık yavrum ya bılerek yapıyorlar sankı🤭
Antisosyalmom Alev12 kızım ateşli iki gündür bugün biraz iyiydi de. Erken uyudu diye bende dinlenmek istedim. Eşim de ima etmedi gerçi 😂