Kızlar gezmeye biraz annemlerin yanına kalmaya geldim eşim çalıştığı için gelemedi. Az önce eşime msj attım özledin mi beni falan yazdım yok yazmış işte hep çocuklar için konuşuyoruz biraz karı koca yazışalım dedim buzdolabı gibisin dedim ben böyleyim hepten böyle olucam demiş ben iyi olalım samimi olalım istiyorum 2 yıllık evliyiz daha falan yazdım “Benim işim güçüö yok dın dın Msj mı yazacağım valla bugün hiç dır dır çekecek günüm de değilim haberin olsun ha” verdiği cevap bu normalde de öle çok duygularını belli eden biri değildir böyle odundur ama yani ben iyi şeyler yazdıkça böyle cevap verince canım sıkıldı daha 1 ay görüşmeyeceğiz siz olsanız ne yapardınız
Öküz koca
Ogzns valla ağzına tükürürüm hayırdır ya. Ben annemlere bir saat için bile gitsem kocam arıyor nolur gel tek sıkılıyorum diyor annemler 5 dakika uzak halbuki. Bana hele öyle bişey desin onu öldürürüm herhalde 😒
Ogzns seni anlamaya çalışıyorum çok kırılıyor insan doğru ama ona o yüzü hiç verme senle bu şekilde konuşamaz insanın gururu kırılır ya. Aynı şeyleri biz yapsak bizden o öfkeyle boşanırlar🙄
Yorumcu-2 bunu yazdınıbaşınız göğe mi erdi yani bayan sıkıntısını yazmış. Nispet eder gbi yaptığınız yoruma bakın
BeNsOkratEs bir de böyle kadınlar var gerçekten ben bir sorunumu yazıyorum mesela fikir danışıyordum altta direk benim eşim böyle yapıyor benim ki böyle bilmem ne ben ne yapayım senin kocanı yani mutsuz insan her zaman hayatını övmek ister demişler bunlar da böyle işte akıl vereceğine nispet yapıyorlar sorsan belki eşleri öyle bile değildir..
Ogzns çok karşılaştım bu kocalara ne yapıyorsunuz bilmiyorum yani çok duydum “evde kadının dır dır bitmiyor, eve gitmek istemiyorum, bugün kafa dinlerim” duyan sanki evde hergün kavga savaş oluyor zanedder.
Bizim bir abimiz var elinden geldiğince evden kaçmaya çalışır ya annesine ya kardeşine gidiyor “şimdi evde dır dır dır dır bitmiyor hiç çekemem” diyor anlamadım ditti bu işi
Ogzns bırak kıçını kaldırma şunun ben burdan sinir oldum kocana Allah sana sabır versin asla kendinden taviz verme aslaaaa
Delimiyimneyim64 bende tabiki gurur yaptım yazmadım bi daha ama bende onun gibi davranırsam bu evlilik yürür mü nasıl davranmak lazım bilmiyorum
Ogzns valla tam da onun gibi davran kaybetmekten korktuğunu belli edersen havaya giriyorlar umursamaz ol
Ogzns o bı ay telıne cevap vermez arayıp sormazdım
Yenievlianne surunsun kopek