sen53 salakmisincemilee madem benden rahatsızsın keşke diyalogu kesseydin 😔😔 neyse iyi akşamlar o zaman
salakmisincemilee sen53 konuşurken lafın nereye gittiğini bilmeyenlerdensin ben öyle insanlardan oldum olası uzağımdır karşımdaki ne düşünür üzülür mü kızar mı düşünmüyorsun
salakmisincemilee happy_mom dildo şeklinde değil yani sokulacak gibi değil sadece orgazm olmak istediğimi söyledim yardımcı olur diye başta istemedi biraz cilveyle hallettim🤭
zehirlisarmasik melisim sen baya güzel yazmışsın da biraz daha açsan daha iyi anlarız yani nasıl daha önceki gibi olacakken neyi farklı yapıyorsun kiz anlat hele
melisim zehirlisarmasik Çokta açık yazdım aslında daha nasıl detay vereyim 🤣 Çok tutkulu bi gece geçirdikten sonra diğer birliktelikler özenli değilde spontane gelişen türden oluyor o zannediyor ki her zaman aynını yapıcam yapmıyorum 🤣🤣 Beklesin iyidir 🤣🤣
benbu salakmisincemilee ben kayınvalidem öyle bir şey dese anne sen ne diyorsun derim 😩senin de işine gelmiş kiz 😅😅
salakmisincemilee benbu ya zaten duşa girin diyordu hep bahçede güneş paneli var ya rahat rahat olun diye bide bebeğimle kayınvalidem ilgilenince işime geldi ama hiç düşünmüyordum öyle bişey olacağını bir anlık gelişti
senkimsinki dilberevinbarkinyokmu acımıyor mu domaltmada benim canım yanıyor başka yere giriyor gibi sanki
minikkelebekk senkimsinki benimki de yanıyor o şekilde genel de duştayken yanma olmuyor bu pozisyonda 😂