salakmisincemilee melisim aynı hayale sahibiz eşim diyor açalım sana dükkan diye ben daha kendime güvenmiyorum ki bebeğim küçük daha bi en az 10 sene sonraki mevzu işte
melisim salakmisincemilee Ben açacaktım dükkan bukduk anlaştık ama 2. ye hamile olduğumu öğrenince kaldı . Kızım daha 8 aylık 5-6 yaşına gelse benim için yeterli inşallah ikimizde kendi işimizi yaparız 🙏
salakmisincemilee melisim inşallah canım tek hayalim o şuan tek korkum işten çıkıp eve gelip yemek yap çocuk bak ev temizle onlardan korkuyorum benim bebeğimde 4 aylık daha
melisim salakmisincemilee seninki daha da ufakmış 😍😍 Ben hiç korkmuyorum valla iyi para kazanırsam yardım için birini çağırırım kız ne yorucam hem iş hem evde kendimi bana da yazık🤣🤣
doremi sen53 Gitar ve ukulele eğitmenliği yapıyorum 🎤 çalıştığım kurumun korosunda da solistlik yapıyorum.
papatyam6 melisim Bende istiyordum eşim sıcak bakmadı. yemek yeri açmak istiyordum ben viyanadan geldim eşimn memleketine viyana lezzetleri üzerine açmak istedim ama tutmaz falan dedi öylece kaldı 🥲
melisim papatyam6 eğer Tüekiyeye taşındıysanız eşiniz doğruyu söylemiş açsaydınızda tutmazdı damak tadı olarak bazı şeylerede çok katıyız şahsen bende öyleyim. Tatlı filan yapabiliyosanız bence olabilir yemekten daha çok deneniyor farklı ülke tatlıları
papatyam6 melisim Yemek dediğm zaten aynen daha çok tatlı hamurişi ağırlıklı. Ama bunlar bilmez yemez dedi iyi dedim bende sana yaparım sen ye😂😂