Bu sefer de benim yardiminiza ihtiyacim var 🙊 ben yaklasik bes ay önce sevgilimden ayrildim ve ayrildiktan sonra birkere bile konusmadim onunla. Kötü ayrildik cünkü benden para alip eski sevgilisinin bakireligini aldigi icin ameliyatini karsilayacakti bende saf saf kaza yapti diye göndermistim parayi. Ve simdide yakami birakmiyor sosyal medya olarak ne varsa whatsappi bile silmek zorunda kaldim ama bikmadi usanmadi sinifimdaki erkekler üzerinden bana ulasmaya calisti. Onuda görmezden geldim gitti annemi kuzenlerimi takip etmeye basladi. Heryerden engelliyorum ama bitmiyor yeni hesaplar yeni numaralar. Gercekten ne yapsam bilemedim yazsam yaptiklarinin bir ise yaradigini sanip devam yapacak yazmasamda nereye kadar sürecek böyle. Kusura bakmayim biraz uzun oldu ama gercekten dayanamiyorum artik her tasin altindan o cikiyor. Siz ne dersiniz ne yapmaliyim ?
Eski Sevgili
Birbeyazorkide senden parayı kaptı tatlı geldi tabi ulaşmaya çalışıyor bunun için ,bence daha fazla böyle rahatszlk veriyorsa şikayet etmelisin kötü bir zamandayz ne olur ne olmaz kimse bilemez ona de baktn gene aynı şikayet et bence
Kahvekolik son çare o olur artık baktım bırakmıyor
Polise şikayet edersen,rahatsız ediliyorum sürekli diye belki caydırıcı olabilir(tabi korkak biriyse)💐
Birbeyazorkide yani bu böyle devam edemez ki🤷🏻♀️
Birbeyazorkide boşuna laf anlatmak ile zamanını kaybetme anlamıyor. Senin engeli kaldırman ile yine gel barışalım özür dilerim vs vs yazacak senin de az da aklın karışacak moralin bozulacak boşver o çırpındıkça batar sen tadını çıkar nasıl da kurtuldum senden de. O yalancı eski sevgilinle ne yaparssn yap de( önce ilişki yaşayıp sonra kızlık zarı diktirmek çok iki yüzlülük bence) bir kahve yap kendine tadını çıkar bu durumun hiç stres yapma sen en doğrusunu yapmışsın çünkü arkadaş hem yalanci hem de yaptığı şeyin sorumluluğunu alamayacak ve yanlış zamanda yanlış kararlar alacak kadar korkak sen daha iyilerine layıksın. Sakin muhatap olma
deleted13 Umarım o noktaya getirmez ama gerekirse şikayetçide olmam lazım haklısınız
BQuen aynen öyle. Birde böyle bir kişinin ilk sevgilimin olması… ama yinede benim için iyi bir tecrübe oldu birdaha kanmam kimseye kolay kolay
Birbeyazorkide bırak havlasın elbet susacak
[silindi]
Birbeyazorkide bence ya polise söyle yadaki hem yeni numara hem yeni sosyal medya aç.(ne kadarda pis ya onu varya kafasını vura vura öldürüdüm)
[silindi] sosyal medya simdilik hic kullanmiyorum buluyor her seferinde birtürlü. Ama diger kizlarinda dedigi gibi devam ederse dogru polise artik.
boncuk iyiki yazmisim buraya bazen benmi abartiyorum diye düsündügüm oluyor pekde bu konuyu dertlesebilecegim kimsem yok sagolun kizlar ❤️
Birbeyazorkide benimde ilk kez oldı sevgilim heryerden aradı hesaplarımı kapattım numaramı değiştirdim evden çıkmadım sonra eşimi buldum evlendim 1 sene sonra hesap açmaya cesaret edebildim tehditler kaçırırım demeler tabi annemin kulağına da gitmişti akrabalara kadar ekliyordu ucuz kurtuldum
[silindi]
Birbeyazorkide bence şimdiden polise gitki o senin yakanı bıraksı yoksa iş dahada uzayacak :/
Sonsuz_ en azindan kurtulabilmissin o tarafindan bakalim. Benimki en bastan belliydi tüm sosyal medya hesaplarima whatsappima bile girebiliyordu ve bana instagram sifresini bile vermedi. Muhtemelen eski sevgilim dedigi kiz ile görüsüp belkide biz beraberken yatmistir onunla bilemiyorum ama beklerim ondan. Ask insani kör eder derler ya simdi düsününce kendime cok kiziyorum bazi seylerin yeni farkina variyorum.
Havlayan köpek ısırmaz unutma sen uzak dur yeter daha da çok üstelerse bencede polise gt şikayetçi
[silindi] sınırı aştı artık bakalım önümüzdeki günlerde nasıl olacak ona göre karar veririm
Elf48 bencede hem 5 ay susmuşum şimdi bozmak yaptıklarının bir onayı gibi olur. Baktım olmuyor tehditler geliyor şikayetçi olurum hiç muhattap olmadan. Mecbur bırakır peşimi diye umuyorum
[silindi]
Birbeyazorkide yiaa :/ ailene söylesene kız
[silindi] biliyorlar da en son yaptıklarını duysalar büyük olay çıkarırlar onları da alet etmek istemiyorum. En geç şikayetçi olunca zaten haberleri olur ama.