ashdgahsh Sprial mide bulantısı yaparmı geçmek bilmeyen mide bulantısı ve adet gecikmem var çok korkuyorum iki kızım bi düşük geçmişim var aşırı tedirginim doktor aşırı zor dedi iki aydan belli kullanıyorum sprialı çıkarttırmalımıyım bilmiyorum
nilayb ashdgahsh bende böyle yorumları okudukça hep korkuyorum uzak duruyorum bu spiralden mutlu olan var mı ?
sananee ashdgahsh Bende yapmadı mide bulantısı regl olacağım zaman zaten normalde de bazen olurdu ben gayet memnunum kafam rahat
benpetito ashdgahsh Bende hiç mide bulantısı fln olmadı Psikolojik olarak öyle hissediyor olabilirsin
Bahtsizbedevi_ ashdgahsh canım bende taktırmıştım midem bulantısı falan yapmadı bende ama sadece 6 ay korudu üzerine hamile kaldım 5 gün önce doğum yaptım
ashdgahsh nilayb bende daha çok kaygı yaptı ya kaydı ya kayacak diye mide bulantılarımın da haddi hesabı yok :(
ashdgahsh sananee hiç sorma ya adetimde geçti iyice tedirgin olmaya başladım adet olsam rahatlardım en azından
fatmanur_0416 ashdgahsh bende taktırmak istiyordum da o kadar çok okudum gördüm ki kayma yapıp hamile kalanları hap kullanamıyorum 3 aylık iğne varmış çoğu kişide yan etki yapmış ne olacak bilmiyorum sprial iyi de güven vermiyor yaa
ashdgahsh fatmanur_0416 kafanda hep bi düşünce oluyor 7 gün oldu adet olmadım mide bulantısı devam pazartesiye kadar durup hastaneye gidicem
Bahtsizbedevi_ ashdgahsh Amin canım kesinlikle sana tavsiyem ek korunma yap sakın spiral güvenipte ek korunma yapmamazlık yapma benim durumuma düşersin😂
fatmanur_0416 ashdgahsh valla yengem sprial ile üçüzlere gebe kaldı bende böyle bir post açmıştım kimse memnun değildi ya bende arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
Bahtsizbedevi_ fatmanur_0416 bende spiral üzerine hamile kaldım bu sefer ya bağlatıcam yada deri altı implant taktırcam
fatmanur_0416 Bahtsizbedevi_ 6 ayda az yaa 🤣 valla bende takıcaktım kimsede işe yaramayınca kaldım 2.olacak diye ödüm kopuyor