melisim sen53 Vallahi şart bi parayı bulayım dümdüz yaptırıcam kocamın memeleri benimkinden daha büyük olacak 🤣🤣
limonludondurma8 melisim kız kırdıysam özür dilerim öyle bi yazmışsın gözümde canlandı özel dikim olur dedim yada küçük olan göğsüne pamuk gibi bişey doldur
melisim limonludondurma8 Nezaketin için teşekkür ederim kırılmadım . Bunlardan o kadar bıktım ki giymek istediğim çamaşırlarda güzel durmuyo büyük memeliler beni anlar diye direk konuya girdim 🤣🤣 Kız bu sıcakta ne koyayım içine terden gebertir beni 🤦🏻♀️
oneydigiiiiz melisim ben ben o buyuk memeli 😂suwenin aldim en son ama sanki bollasti gibi bende ariyorum duzgun biseyy
melisim oneydigiiiiz hahahahahaha 🤣🤣 Gel sarılalım ortak meme büyüklüğümüz var 🤦🏻♀️ Valla bende ne alırsam alayım istediğim toparlamayı yapmıyor 🤦🏻♀️
TombulHatun melisim seksi sütyen alırsan toparlamaz işte benm sütyenimi beğenmedin ama bak toparlıyo 😂😂
melisim TombulHatun O da benlik değil bee aşkoo 🙈🙈 kendimi dişil hissedemem o tarz şeylerin içinde 🤣🤣 Soyunup giyinirken kocam görüyor olmaz onlar 🤣🤣
TombulHatun melisim kocamın göz zevki için kendi rahatımdan asla ödün veremem ben evde de sütyen takmam zaten 😂😂
melisim TombulHatun Ben görsele çok önem veririm 🤣🤣 Ben bekarkende hiç südyensiz durmadım hâlâ da duramam Safiye Soymanınkiler gibi biri sağa biri sola gidiyor nasıl rahat edeyim 🤣🤣