salakmisincemilee meral1234 hayırlı olsun öncelikle🫶🏻 doktor kontrolünde bir sıkıntı çıkmadıysa yapabilirsin istediğin şekilde canım kanama yoksa düşük tehlikesi falan serbest
gulsaahceylan meral1234 biz hiç ara vermemiştik haftanın 3 4 güni yine birlikte oluyorduk doktor aksini söylemedikçe korkmanızı gerektirecek bir durum yok
meral1234 salakmisincemilee teşekkür ederim gülüm randevu aldım ZATEN gidecem sağol gülüm Allah razı olsun 🌸🫶🏻
salakmisincemilee meral1234 valla ben çatır çutur yapıyordum 🤣 sonra midem bulandı zaten uzaklaştım baya sonra devamm🤪
asiz meral1234 zaten o zamana kadar 8-9 haftalık oluyorsun cnm yavaş yavaş başlayabilirsiniz sert ilişki pek önerilmiyor
handekrhn gulsaahceylan bizde öyleydik kısıtlamadık kendimizi tabi son aylarda hareketlerim kısıtlanıyordu belirli pozisyonlarda kalabiliyordum istesem de eskisi gibi hızlı kıvrak devam edemiyordum
fatmanur_0416 meral1234 hayırlı olsun canım doktor sorun yok dediyse tehliken kanama vs yoksa yavaş hareketlerle yapabilirsin sorun olmaz 💙 ben doğuma gidene kadar ara vermedim yaptım 🫣🤣