MommyNest Kızlar merhaba kayınvalide ile birlikte yaşadınız mı ben 2,5 yıldır yaşıyorum yaşadıysanız kaç yıl ve nasıl ayrıldınız? Çok sıkıldım ve kocam ayrılma taraftarı değil bir türlü ne yaptıysam olmadı
perii_0 MommyNest 1yıl oturdum oglumu dogrunca geçtim evime ama benim evim vardı ztn kocam geçmedi bebek olduktan sonra kendi isteğiyle geçti 😃
asiz MommyNest 3 senedir sadece kılın beraberiz be 3 senede 3 çocuğum oldu eşime artık kışın da istemiyorum dedim bişey demedi bakalım
zambakcicegi MommyNest bir yıl oturdum ilk cocgumu doğurup ikinciye hamileyken kocam ayrılalım dedi alt kata geçtik
MommyNest perii_0 benimki kendini öldürüyor geçmiyor resmen her gün konuyu açıyorum her gün tartışma hiçbir şekilde de çıkmadı
perii_0 MommyNest tesettürlümüsün ben tesettürlüyüm kaynım vardı evde eşim rahatsız oldu o sebepten geçtik bide görümcem vardı ondanda rahatsız olunca çıktık
ikihilalbiryildiz MommyNest aile Apartmanı sınır tanımayan insanlarsa ha aynı ev ha aile Apartmanı aynı şey İnşallah çözersiniz
MommyNest perii_0 bende tesettürlüyüm canım evde başı açık bile gezemiyorum gece tuvalette bile açık saçlı gidemiyorum benimde görümcem var
MommyNest asiz ona eyvallah derim canım nede olsa ailem onlarda gelirler başım gözüm üstüne ama ne bilim ya ve ben elti 2 kayn görümce aynı bahçede iki ev ben kv de eltim hemen dibimizde
Bahtsizbedevi_ MommyNest canım ben 4 yıl beraber kaldım 5 görümcem var sadece 1.i evli geri kalan 4 görümce 1 tane kaynım artı eşimin nenesi dedesi kayınbaba hep aynı evin içinde kalıyoduk bende tesettürlüyüm tuvalete saçı açık gidemiyodum evde banyoya bile rahat girip çıkamıyodum kayınbaba evin içinden çıkmıyodu hergün kavga dövüşle geçiyodu günümüz en son eşim üst katı yaptırdı geçtik herşeyimi ayırdım yeme içme vs kendi evimde yaptım hep kendi evime geçince rahatladım birazda olsa
MommyNest Bahtsizbedevi_ kız gene aile apartmanı bendede olacak ama ben istemiyorum eltim var ve görüyorum ne ne olduğunu