blackworld ezgicnts verdim geldim duşumu aldim evi toplayacağım piknik dönüşü bebek yolda uyudu yatağa koyar koymaz başladik 🌸 hala istekliyim çünkü hiç bosalmadim hayatımda
blackworld nilayb evet kesinlikle hatta duş sırasında hep islanmam dahada artiyor 😔 ne yapmam gerekli bilmiyorum böyle aşırı zevk aldım mesela kasıklarıma doğru ve sanki tuvaletimi yapacak gibi oldum eve iserim diye kendimi sıktım böyle bir duygumu
nilayb blackworld bence biraz da kendi kendine yapman gerekiyor sanırım. Yoksa bir türlü rahatlayamayabilirisn.
blackworld nilayb ben dün ilk kez denedim ama kendimden asla birşey hissetmedim nasıl yapacağımıza bilemedimde
blackworld peri344 bilmiyorum kızlar ben böyle birşeyi ilk kez burda duydum her zaman yapıyoruz eşim boşalır bir anda kendini bırakır bayılmış gibi dokundurma özel bolgesine hassas diye banada dokunmuyor o sekilde sonlanır her zaman
nilayb blackworld bu biraz da duygu meselesi olmalaıyım diye kendiniz zorladıysan hissetmeyebilirsin yavaş yavaş hissederek yapabilirsin
nilayb blackworld bu durumu yaşamamak in önce seni okşamalı daha sınra kendi istediği gibi boşalabilir. Erkekler maalesef olay bittikten sonra kısa süreli uzaklaşabiliyorlar o yüzden önlemini ilk sen boşalarak alacaksın :)
peri344 blackworld anladım, ilk 5-10 dk belki hassas olabilir ama sonrasında yalayarak uyandırıp 2.postaya başlayabilirsin bence.
blackworld peri344 geri çekilerek korunuyoruz 4 yıldır korkuyorum ikinciyi yapmaya sperm olur diye prezervatiflede devam etmek canımi acıtıyor
nilayb blackworld bunu üzerine biraz çalışmalısın ? Acele etme gerekirse kendinle yalnız kalıp kendi kendine bunu rahatlayı öğrenmen lazım
peri344 blackworld ucunu siliyosan, üstüne sen de emiyorsan, 10 15 dk sonraya bişey kalmaz. Geri çekilme riskli bir şey zaten
blackworld nilayb hiç kendi kendime yapmadim ya bekarken kızlık zarına önem veriyordum hiç dokunmadım evlendigimdede hiç denemedim eşim var diye parmakla zevk alamıyorum
nilayb blackworld bebek çok yorucu o bizdede öyleydi özellik ilk 2 yıla kadar çok zor geçti hem iletişim hem cinsellik açısından eşimle baya uzaklaşmıştık bir birimizden
nilayb blackworld bu olay tekrar söylüyorum duygu işi böyle bakarsan biraz zor kendi kendine tatmin işi
blackworld peri344 ya doktora sormuştum geri çekilmeye içine bosalmiyorsa kacirmiyorsa olmaz dedi 4 yildirda Allah’a şükür kaza olmadı eşimde diyorki kanallarda oluyor 🤭😁