Kalbennnn urkutucumelek ınsallah olur ama ümidim kalmadı reglye 2 gun var test yaptım negatf olmadı bu ay demekki
urkutucumelek Kalbennnn belki geç döllenmedir canım umudunu kaybetme ummadığın anda çiçekler açar insallah kalbinde ❤️
karadenizkizii Kalbennnn ben ilk denememde hamile kalmıştım ovulasyon testinde yumurtama günü ve çatlamayi görmeniz gerek inşallah en kısa zamanda nasip olur
Kalbennnn İnşallah canım , benım 2 gun yumurtlama oldu sonra catlama ama tutmadı her hangı bı pozısyon denedınz mı yada sonrasımda me kade bekeldınz buay da öyle denym
Meyzi90 Kalbennnn ilişkiden sonra bekleme olayına çok önemli değil diyorlar evet beş on dakika felan boşaldıktan sonra bekleyebilirmiş ama zaten o başalırken saniyesinde rahim duvarına yapışıyo diyorlar🤷♀️Yanlış olabilir çok bilgim yok bu konuda beş on dakika felan ayağımı yukarı kaldırıp bektiyordum sonra duş
karadenizkizii Kalbennnn bir pozisyon yok cnm önemli olan yumurtama günü ve gün aşırı ilişki içinde olması tabi ayriyetten nasip ama inancını kaybetme inşallah olucaktir