Ayyy kızlarrrr bugün oldu resmen milad gibi tam 1 yıl olmuştu eşimle birlikte olmama durumu bugün kahvaltı vs yaptık işte ben duşa gireyim dedim adetim bitti dedim sen bebeğe bak dedim tmm dedi neyse girdim çıktım yavrum uyumuş 🫠Eşim böyle üstümü bile giymedim havlu vardı gel uzan az dedi uzandım bende yanına sarıldı bana öptü vs elleri hareketlendi anladım ama kalbim duracaktı 😍Kendini iyi hissediyorsan eğer seni özledim uzun zaman oldu dedi senin dile gelmeni bekledim aslında dedi ama sende tık yok dedi ben adım atayım dedim dedi bende valla gözümü kararttım bende seni çok özledim aşkım dedim toparlanmayı bekledim sonra senden ses çıkmayınca bende biraz çekindim dedim demekki karşılıklı birbirimizi beklemişiz dedim 😀Ve olanlar oldu şimdiden kusura bakma erken gelebilirim uzun zaman oldu dedi özledim seni dedi ama ikimizde rahatladık bende özlemişim kocamı ❤️Bana dua eden yardım eden herkese teşekkür ederim inanın burada konuşmak bile insanın üzüntüsü varsa vs alıyor rahatlatıyor iyi ki varsınız Kızlar❤️