Nietzsche Kokos ben gülüp geçemem şahsen alınırım , sende bidaha bişey söyleme bırak,ya da hevesini kıracak şeyler söyle
Kokos Nietzsche alindim iki defadir diyo ama boyle dalğa gecer gibi ben de dedim bidah birlikte olmicam dedim boyle yaptin zaman soğuyorum
Olivetti Nietzsche sex sırasında konuştuğumuz şeyleri günlük hayatta söylerse kafasına terliği fırlatırım açta götündeki kıla Gül derim
Nietzsche Olivetti hahahahah bende cevap verrim ya sex gizemli bişey öyle dilde gezmez o zevkle neler diyoruz yani
Kukuli Kokos haklısın ben olsam bende çok üzülürüm sende onun kullandığı kelimeleri dalga geçerek kullan bakalım bir daha yapabilecek mi
igze0101 Kokos yatak odası dili diye birşey var bence dalga gecicekse sende sessiz kal aklı başına gelsin
BQuen Kokos bence de tavır koy seni cesaretlendirmesi gereken yerde önünü kesmiş. İçine kapanırsin böyle giderse. Eğer birlikte olursanız sessiz kal hiç bir şey söyleme ruh gibi kal anlasın o zaman. Bı cezayı hak etmiş
Momm2260 Kokos yatakta olan yatakta kalırr. Bı laf var yatakta orospu dişarda hanım dıye şaf boyle yani yanliş anlama 😳
Antisosyalmom Kokos bazen erkekler yapıyor böyle malesef ama hoşlarına gittiği için yapıyor olabilirler