Anjeli96 Nietzsche aynen yaa noluyoo böyle.. beğenmiyorsan okuma [silindi] 😑😑😑 hepsi kıskançlıktan .. bir az hoşgörülü olun.. ne güzel işte.. bilenler bilmeyenleri bilgilendiriyor🥰 mutlu evliliğin 100- de 50 si - cinselliktir, eşini mutlu etmektir.. beğenmeyenler dışarı lütfen😑
jartiyerlikadin Deleted4 vajina filan demesi daha çok hoşuma gidiyor. Bi arkadaş da ne o anatomi dersi mi demişti cok gülmüştüm hahahaha napayım öyle ama😂😂
BQuen jartiyerlikadin ahahahhs arkadaşın yorumu çok iyiymiş 😅 bir de erkekler de haklı adamlar hayatlarında vajina kelimesini kullanmamış hep ergenlikte filan a* ya*** s*k hep böyle şeyler söyleyince diğerleri tuhaf geliyor 🤷🏻♀️
Anjeli96 jartiyerlikadin ben de sevmem herhalde .. diye düşünüyorum.. belki birlikte olunca olaylar değişir ama şu an için sevemem diye düşünüyorum.. argo konuşmayı genelde hiç sevmem, çok itici bana, yatakta da sevmem bence ama büyük konuşmamak da gerek😬
Nietzsche Anjeli96 cinsellik yönünden sıkıntı oldumu evde her düzen bozuluyor bence. Payı baya büyük diye düşünüyorum.
Deleted4 jartiyerlikadin 😁😁o da iyiymiş,ben kocama penis o da bana vajina derse gülme krizine gireriz heralde😂😂😂😂
jartiyerlikadin Deleted4 hahahh😂😂 sağlıkçıyız ikimizde eşim doktor ben hemşireyim belki de o yuzden 🤣🤣
Mera3939 Deleted4 ballarını yiyeceğim cok güzeller benı dünyanın en mutlu erkeği yapıyosun karıcım der ama argo pek sevmez kullanmaz bende kullanmam pek☺
Mera3939 Deleted4 aynen bunada şükür 😁 ya kızlar kusura bakmayınn gruptan cıkmak zorunda kaldım babam rahatsız memlekete gittik kızımda olup olmadık yerde açıyor uygulamayı bilmediği ıcın her yerine basıyor rahatsız oldum görecekler dıye cıktım gırmedmde bir süre neler kacırdım neler yaptınız dahıl edın beni gruba tekrar😌
sirinhatun Deleted4 yaaa bende gelmwk istiyorum gruba sizleri çok takip ediyorum taktikde alıyorum ama çok katılamıyorum grupta olursam mutlaka katılırım hem arkadaş edinmiş olurum