biriii haklısın ama artık iyi bi ders vermek istiyorum 3.5 aylık bebeğimle onun kendi ailemden çok uzak olan memleketindeyim bebeğimin kırkı çıktığı gün buraya geldik öncesinde başka şehirde çalışarak hamileliği geçirdim onsuzdum akrabasında misafir olarak kaldım zor şartlarda çalıştım izne çıkınca annemlere gittim doğurdum 40 ı çıkınca eşimle kendi evimize memleketine gittik ama hamilelikten beri ne kendisinden ne onun ailesinden bir yardım gördüm bebek görmeye bile bikaç gün önce geldiler bir kere yardıma ihtiyacın varmı diye soran olmadı bebeğim kolikti çok zor günler atlattık 7 yıldır sevip evlendiğim kocam ben söylemeden bir gün sürpriz yapmaz mutlu etmeye çalışmaz ev işi bende yemek bende çocuğu işten gelince sever sonra ailesinin getir götürünü yapar o kadar sıkıldım yoruldumki zaten bir başka şehre geldim onun için biraz ilgi gösterse yeterdi bana trip atınca gel yapalım der artık benim hevesim kaçıyor şimdi ona iyi ders vermek istiyorum yemeğinide kendi yapsın yüz vermiyorum açık kıyafetler giyip o istediği halde yanaşmıyorum taki huyu değişirse bende düzelirim